Anton Cederberg

Corduroy


Ovan ser ni mig i ett par manchesterbyxor från Our legacy

Corduroy eller som det heter på svenska Manchester, ja vad tänkte man om det för 2-3 år sedan? Jo att de var något man aldrig skulle klä sig i och att farfar såg ut som en extra gammal gubbe i sina. I efterhand verkar det som oftast att den gamle gubben var visast och jag hade fel, för oj vad jag har fått upp ögonen för det. Det är inte bara snyggt och ger till och med ett svart plagg liv utan är också väldigt skönt att klä sig i. Mitt första tips är alltså att testa er på manchester i höst och vinter så lovar jag att ni kommer vara helt rätt!
Här nedan kommer lite förslag på olika plagg i manchester:


Manchesterjacka från nystartade Cords Co


Ett par vita vida manchesterbyxor från Our Legacy

Tinie Tempah i en vinröd manchesterkostym


Svart manchesterjacka från H&M

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Anton Cederberg

En blogg för de modeintresserade som vill lära sig mer. Jag skriver om min vardag som textilstudent, trender och nyheter i modevärlden samt hur du väljer och bär plaggen bäst!

Mest lästa

  1. Lördag, rocka vida brallor!
  2. Teddy!
  3. Vad är bättre än en kashmirtröja V.48?
  4. Tips och tankar om julkostymen
  5. Fota i farmors trappuppgång