Anton Cederberg

Varför är jag här?

Hej och välkomna säger jag till alla er som valt att klicka in här men även till mig själv!
Varför gör jag då det?
För att detta är lika nytt för mig som det är för er. Jag har aldrig bloggat innan och att jag skulle börja formulera mig i text istället för bara i bild (instagram) är något som kom till mig oväntat och som utvecklades till denna blogg väldigt snabbt vilket skall bli kul!
Mitt namn är Anton Cederberg, 22 år och bosatt i Kungälv med mina föräldrar och mina två yngre systrar.
Anledningen till denna blogg är tyvärr inte mitt exotiska boende utan mitt stora intresse av mode och konfektion och förhoppningsvis det kunnande som det medför. Genom att följa mig via bloggen och social media så är mitt mål att dela med mig av min vardag, trender/inspiration som råder och kommer, män och kvinnor bakom plaggen och trenderna samt tips på vad du skall inköpa för att rocka vardagen!

Så där drar vi av startskottet och börjar vår relation tillsammans!
Anton

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Anton Cederberg

En blogg för de modeintresserade som vill lära sig mer. Jag skriver om min vardag som textilstudent, trender och nyheter i modevärlden samt hur du väljer och bär plaggen bäst!

Mest lästa

  1. Lördag, rocka vida brallor!
  2. Teddy!
  3. Vad är bättre än en kashmirtröja V.48?
  4. Tips och tankar om julkostymen
  5. Fota i farmors trappuppgång