Anton Cederberg

En dag som Björn Borg

För exakt en månad sedan hade filmen om Björn Borg premiär och det tror jag ingen har missat. Uppmärksamheten har vart stor och filmen hypades upp långt innan premiären vilket smittat av sig på många speciellt på klädmärket som bär den forna tennisstjärnans namn som gjort en hel kollektion inspirerad av då tidens Björn. Filmen ledde även till att min kompis och skickliga fotograf Gustaf fick idén om att göra ett fotoprojekt i samma tema vilket ledde till att jag fick agera tennisspelare för en dag. Så för några veckor sedan letade vi upp en gammal sliten och välspelad tennisplan utanför Borås, samlade ihop gamla urtvättade träningsplagg och satte igång och fotade.
Resultat blev över förväntan och jag hoppas ni tycker det med!

Anton

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Anton Cederberg

En blogg för de modeintresserade som vill lära sig mer. Jag skriver om min vardag som textilstudent, trender och nyheter i modevärlden samt hur du väljer och bär plaggen bäst!

Mest lästa

  1. Lördag, rocka vida brallor!
  2. Teddy!
  3. Vad är bättre än en kashmirtröja V.48?
  4. Fota i farmors trappuppgång
  5. Tips och tankar om julkostymen