Anton Cederberg

Cancer är skit

Den sista dagen är här av årets två fina månader i kampen mot skitcancern men jobbet och hoppet mot en slutlig seger slutar inte för de. Varje dag görs det framsteg så sluta aldrig att hjälpa på de sätt ni kan för att bli av med skiten.
Tyvärr finns det idag i princip inte en enda människa som inte känner någon som drabbats så även jag. För nästan exakt 5 år sedan tog sjukdomen min störste supporter, min mormor och det är något jag fortfarande tänker på. Världens bästa mormor!
Även om jag började odla mustasch i och med ett vad med en kompis så är det något som fått mig att tänka speciellt nu när jag sitter och skriver detta för er.
Glöm inte bidra med det ni kan även om det inte står oktober eller november i kalendern!<3

Anton

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Anton Cederberg

En blogg för de modeintresserade som vill lära sig mer. Jag skriver om min vardag som textilstudent, trender och nyheter i modevärlden samt hur du väljer och bär plaggen bäst!

Mest lästa

  1. Lördag, rocka vida brallor!
  2. Teddy!
  3. Vad är bättre än en kashmirtröja V.48?
  4. Fota i farmors trappuppgång
  5. Tips och tankar om julkostymen