aversioner

När jag var tonåring läste jag mycket tjejtidningar. Tjejtidningar och kollade på ungdomsfilmer. Gemensamt för nästan alla ungdomsfilmer och serier som fanns då (herregud vad gammal jag låter) var att alla samtliga skådespelare alltid var minst 10 år äldre än de kids de skulle porträttera samt att manuset var skrivet av någon som bara hade fått en känsla av vad ungdomar gillade. Uselt. USELT I TELL YOU!

ÅÅÅÅÅH jag önskar att jag hade kunnat få vara tonåring idag och bara svulla all bra ungdomskultur som görs nu. Missförstå mig inte, jag sitter ju fortfarande och kollar och *relaterar* med skillnaden att jag idag hela tiden får påminna mig om att jag är jämnårig med Bridget Jones och inte med folk som går i gymnasiet. Och jaha, nu vaknade min bebis så nu får jag skynda mig innan hon också fattar att hon är vaken.

Poängen:

Kolla på Skam på nrk.no. Blev tipsad av en jobbarkompis (som också tipsade om My dad wrote a porno, uppenbart väldigt bra på tips). Svinbra med jättecoola tjejer som är vrålbra skådespelare. Älskar också portkod på svt play. ÄLSK

*gör häftiga ungdomliga tecken i luften*

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

aversioner

Föräldraledighetsbloggar.

Mest lästa

  1. Sopiga snubbar i barnkulturen, del 1
  2. Fynd från 1998
  3. Att flytta för 345 gången
  4. Om vattkoppor och inställda planer
  5. 21.38 för tre år sedan