aversioner

Jag säger inte att man MÅSTE akta sig väldigt noga för att jinxa något medelst ”hon sover så himla bra på natten faktiskt” när man de facto fått en bebis som sovit mer eller mindre hela nätter sedan förlossningen. Jag säger bara att man OM MAN nu ska vara ett rövhuvud och jinxa det hela kan försöka se till att göra det samtidigt som man köpt ett sportpaket för 400 kronor för att kunna se OS i Rio. (Jesper tar bollsporten, jag lyxar till det med olika typer av synkroniserat simhopp/konstsim)

Grattis till silvret, Sarah Sjöström. Mindre grattis till mig idag. Och ja, jag VET att jag generellt sett har det lyxigt och att jag faktiskt inte får gnälla pga noll insikt i vad sömnlöshet pga bebis faktiskt är men det spelar mindre roll idag när jag inledde morgonen med att skala det frukostägg jag hade glömt att koka.

Nä fy fan, nu är det mamzi som bokar en ansiktsbehandling.

(PS: Försöker få det att låta som något jag bara *gör*, men i själva verket måste jag utnyttja ett presentkort som håller på att brinna inne. Dessutom är det en portömning aka 70 minuter smärta och ingen go myslyx)

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

aversioner

Föräldraledighetsbloggar.

Mest lästa

  1. Sopiga snubbar i barnkulturen, del 1
  2. Fynd från 1998
  3. Att flytta för 345 gången
  4. Om vattkoppor och inställda planer
  5. 21.38 för tre år sedan