aversioner

Önskelista 2017

Banbrytande! Nu åker vi på helgresa till Strömstad och för första gången på ett år sitter jag i framsätet på bilen. Barnen sitter där bak. Det blir så mycket lättare att ignorera dem fullständigt på det här viset! Hä hä hä SKOJA. Fast nog är det skönt att åka bort. J här bredvid är ju, som ni ser, så oerhört zen att han till och med blundar när han kör. Very relaxing helgresa inledd ✔️


Hursom. Låtom mig bilblogga. 

Nytt år = obligatorisk önskelista på bloggen.

Jag vill följande detta år:

 1. Hänga med vänner över mat oftare
  Jag skiter i om det är brunch, chips, våfflor, sushilåda i park, snittar eller trerätters. Jag vill hänga med vänner oftare och äta någonting gott medan jag gör det.
 2. Fortsätta låna och läsa böcker
  Det här var jag bra på 2016 och eftersom jag älskar det hade det varit fint att lyckas hålla i det även fortsättningsvis.
 3. Åka hem till Umeå
  Jag har inte varit i min hemstad sedan 2011 och innan den gången hade det gått ytterligare ett par år extra. Vi behöver sluta fred, jag och 090-land. Nu får det fan vara dags att åka dit.
 4. Åka på solsemester med familjen
  Ni hörde. Jag vill åka någonstans och käka buffé, ha bamseklubb och hela grejen tillsammans med mina små minimänniskor.
 5. Få ett jobb
  Ja, för tillfället har jag ju inget av den varan och det känns väl inte helt orimligt att anta att jag inom en snar framtid kommer att ha hittat mig ett jobb.
 6. Hitta en träningsform jag gillar
  Very unikt av mig att börja tänka på träning när det vankas nytt år. Men det hade varit fett att hitta någonting jag tycker om. Jag har någon idé om att jag hade velat lära mig lyfta tungt. Eller ja, i början får man väl lyfta lätt men jag tycker att det ser så himla najs ut med folk som kan lyfta riktigt, riktigt tungt. Men hur gör man för att lära sig det? Vem lär en? Vågar man ta plats på gym som tjej eller står det bara massa björnar till män och väntar på att få förklara saker för en i den delen av gymmet?
 7. Ta fler initiativ
  Jag sitter lätt bara och väntar på att andra ska höra av sig eller ta tag i grejer, trots att jag är rätt driftig själv. Eller ja, jag brukade vara det iaf, tills jag fick barn det vill säga. Det hade varit fint om 2017 är året då jag hittar tillbaka till den driftiga versionen av mig själv.
 8. KÖRA BIL
  Ja. Så är det. I år är året jag behöver lära mig att köra bil. Det finns få saker som skrämmer mig så mycket som tanken på att bli helt beroende av andra människor och så är det när det kommer till bilen. Det går ju väldigt lätt att undvika att köra vår bil men det sker ju samtidigt på bekostnad av Jesper som får skjutsa, handla, hämta och köra överallt. Dessutom är det superslösigt att jag har både körkort och bil men ÄNDÅ inte kör. Nej, upp på hästen bara! Har mailat en körskola och frågat om man FÅR komma och köra några lektioner om man är en fegis som låtit körkortet ligga och damma lite väl länge och det gick alldeles utmärkt. Så på det sättet får det bli. Jag koketterar ju jämt med att jag älskar att lära mig nya grejer, 2017 får bli året då jag lär mig nygamla grejer. 

Vad önskar ni er av det nya året?

4 Kommentarer
 1. {{comment.comment_author}}

aversioner

Föräldraledighetsbloggar.

Mest lästa

 1. Sopiga snubbar i barnkulturen, del 1
 2. Fynd från 1998
 3. Att flytta för 345 gången
 4. Om vattkoppor och inställda planer
 5. 21.38 för tre år sedan