Djungeltrumman­bloggen

Ännu en klubbrunda!

Det finns få saker som är skakigare än SJs internet (skulle kunna vara Swebus internet, då), men trots det ger jag mig nu på att, med hjälp av detta opålitliga nätverk, författa en klubbrunda. Allt för klubbkonsten!

klubbis
Foto: Hilda Holmdahl

Torsdag
På grund av massor av strul med lokaler var vi tvungna att ställa in Djungeltrummans julfest i år. Det var supersorgligt, och som plåster på våra sår har vi bestämt oss för att redaktionen ska fira jul tillsammans idag. Efter att vi druckit TT på kontoret ska vi gå och hälsa på hos Filter, som har julfest och varit snälla nog att bjuda in oss. Därefter vet ingen vad som händer, men Martina (vår mammalediga chefredaktör, du vet) har uttryckt en önskan om att dricka naturvin på Folk. Vem är jag att turn down en morsa, liksom? Dessutom står Veronica Vasicka bakom skivspelarna där ikväll. Med riktigt flyt landar vi på Jazzhuset, där har Luxury fest och fina School ’94 står på scen!

Fredag
Alla fredagar är bra dagar, men ännu bättre blir det om en får gå direkt från jobbet till Bar Centro Aperitivo. Det är precis vad jag tänker göra när arbetsklockan ringt ut, och du kan gott följa mitt exempel. Sen tar jag ett par vändor på Tredje och Andra Lång, tänker typ Magasinet, Holy Moly, Publik, den rundan, för att när kvällen blir till natt dra bort till Yaki-Da, där Trunkfunk håller hov.

Lördag
För första gången sen jag flyttade hemifrån tänker jag julpynta mitt hem, och jag tänker göra det under hela lördagen. Sen ska vi göra stora julbaket. Nu låter det som en familjetradition eller så, men det är det inte. Inte än, i alla fall. Därför får du inte bli förvånad om du hittar mig på klubben typ invirad i glitter och knäck på lördag kväll. Eller om jag inte kommer alls, utan somnar med lussebulle-deg som huvudkudde vid 21.15. Om jag tar mig ut är chansen stor att jag hamnar på Pustervik, för att fira att Scratch fyller tolv år. Hipp hipp HURRA!

Vill du undvika mig? Kolla klubbguiden, där finns alla fester du kan drömma om!

Ha den bästa helgen!
/Karin Londré

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!