Djungeltrumman­bloggen

Äntligen klubbrunda!

På lördag är det Andra Långdagen. I helgen är det även Distortion i Köpenhamn. Det är väl ungefär som den där kompisen som har 1. Socialskills i alla lägen, 2. Pluggat juridik men pratar aldrig om det 3. Har jättefriskt hår och rosig hy. Det finns ingenting att inte gilla hos den här personen, just därför umgås du hellre med någon som har nästan allt det där, men ändå inte riktigt. Det vill säga, du stannar kvar i Göteborg.

andralångdagen

På fredag är det helt sjukt förstår ni, för Nas spelar på Liseberg. Eller är det sant? Har jag fått en stroke och missförstått allt, och går svintaggad till en nöjespark för barn, bara för att upptäcka att jag står längst fram på en Miss Li-konsert? Låt oss hoppas att så inte är fallet. Plan B är i så fall att wallraffa som 18-åring och hoppa på ett studentflak. Eller gå på en klubb som andra vuxna människor, företrädelsevis Homotiti. Eller BañoPuta Madre, som är lite hemlig. De är lite som Please don’t tell i NY som förra året gav ut en bok med drinkrecept från sin superhemliga bar. (Här gör jag citattionstecken i luften och himlar med ögonen, det så gör man när man pratar om något som alla tyckte var ball för ganska länge sedan).

Lördag sedan, ja då är det dags för den där lite mindre lyckade kompisen som fortfarande är störtskön. Det finns de som menar att besökarna som ringlar fram längs gatan på Andra Långdagen kan ses från månen. Besökarantalet ökar med hundratusentals personer varje år. Det är egentligen samma sak som gäller i år, som alla andra år- ta dig från Järntorget till Masthuggstorget och sedan tillbaks. Sedan är det kväll. Nytt för i år dock: städa efter dig! När du är klar med städningen kan du bege dig mot Götaplatsen och Stadsteatern, det är Djungelhästen 2.0 som tar över Foajébaren!

Tyckte du inte att något av dessa förstaklassiga alternativ föll dig i smaken, ja då har vi samlat i runda slängar en miljon andra klubbar, barer och spelnignar i klubbguiden.
Lisa Stevik

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!