Djungeltrumman­bloggen

Djungeltrumman tipsar: Nyårsfester!

Knappt har du hunnit nyktra till från juldags-, annandags och alla-andra-dagsfester innan du behöver ta ett beslut om nyår. Efter att du grundat med potatisgratäng och Törley är det dags att gå på fest. Men var? Ett gäng tappra klubbarrangörer förser dig med alternativ, och det här är våra favoriter:

nyår

Mega Bashment
Varför inte lämna Abba på Spotify och gå till Pustervik för en dancehall- och hiphop-överdos? Som du hör på namnet sparar Mega Bash inte på krutet när det ska festfixas, och väljer du att fira det faktum att 2014 blir 2015 där får du såväl dj:s som liveakter i nyårspresent. Ett ställe för dig som fick dåliga julklappar, helt enkelt.
Läs mer.

Slice of Life
Sommarklubbar är som kompisar som flyttat någonstans för att plugga. De dyker upp två gånger om året: i juli och i december. Slice of Life är en festinstitution under årets varmaste månader, men gästspelar inte sällan på nyårsnatten. Förköpsbiljett och dans till Sandstorm är de två krav som ställs på besökare. Fixar la du.
Läs mer.

Nostalgia
För de som vill dyka djupt ner i nostalgins bubbelflaska (och känner att ett par Sandstorm-varv under en kväll inte räcker till) är Nostalgia förstås det självklara valet. Drömhus spelar live, bara en sån sak. Det här blir det bästa mellanstadiediscot du någonsin gått på!
Läs mer.

Henriksbergs Stora Nyårsfest
Det här är inte bara den klubb med bäst fyrverkerispaningsmöjligheter, utan också den där du får flest fester i en. Lagom till nyårsnatten har fyra av Henkans in-house-arrangörer gått ihop och fixat fest på husets alla våningar. Tröttnar du på Saturns indie finns Eins Zwei Polizeis eurodisco, och känns Safety Dances 80-talsgrej plötsligt lite trött hittar du rock- och punktillställningen Jukebox tillgänglig.
Läs mer.

Alla Göteborgs nyårsfester finns i klubbguiden, som uppdateras löpande under måndag och tisdag.

Gott nytt år, världens bästa!
/Djungeltrumman

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!