Djungeltrumman­bloggen

Duo på klubbrunda!

Du upplever i detta nu något historiskt. Tänk dig Berlinmurens fall, franska revolutionen eller den där intervjun som tidningen Okej gjorde med Håkan Hellström, när han fick steka hamburgare. När man i framtiden pratar om den typen av händelse, kommer man också att nämna följande: 26 juni 2013 skrevs Djungeltrummans klubbrunda för första gången av en duo. BOOM. Vi heter Karin Londré och Fanny Wijk, och det här är vår historia. Nej, vi menar festhelg.

rundiz
Foto: Juliana Zapata.

Onsdag
Det finns bara en riktig punkfather, och det är Iggy Pop. I kväll spelar han och hans StoogesLiseberg, och vi drar självklart dit och kollar in spektaklet. OBS! Vi har googlat lite och det verkar som man får ta med sig paraplyer in. Så jävla punk är vi.

Torsdag
På tal om punk: på torsdagar går vi på Body Balance. Efter Body Balance måste man dricka öl, så är det med den saken. Det är som om man måste komma på plus minus noll igen, i ett hälsoperspektiv såväl som för den stackars självbilden. Öl dricker vi i alla fall på vårt nya favoritställe Lagerhuset. Om man har riktigt tur så regnar det inte och då kan man sitta precis vid kanalen med utsikt över kranarna. Bästa Göteborgsromantiken! När vi fryser går vi hela vägen bort till Pustervik för lite förfestivalskalas, pga gillar festival och gillar kalas.

Fredag
Vi är brudar som älskar brudar. Ha detta i bakhuvudet, när du läser vår plan för fredag. Och alltid annars också. Heja tjejer! Vi inleder kvällen med att se Miriam BryantYaki-Da pga hon är kickass, och därefter cyklar vi (att cykla mellan klubbar är det bästa som finns! Smart, snabbt och skoj!) till Pustervik. Där spelar nämligen en av stans bästa tjejor live, Amanda Werne heter hon och Slowgold heter hennes band. Efter att vi praisat Amanda en stund hoppar vi på (du gissade det!) cyklarna och drar i ilfart bort till Nefertiti, där Cake har sommarpremiär och danska Linkoban står på scen.
Efter att ha läst igenom den här texten inser vi att vi, förutom brudar, också älskar cyklar. Heja cyklar!

Lördag
Okej, det här är lite pinsamt, men på lördag ska Fanny gå och se Bo Kaspers Orkester. Hon ska egentligen inte göra det, utan EGENTLIGEN ska hon se Eldkvarn. Fannys föräldrar ”lurade” henne att gå och se Eldkvarn, utan att säga att hon också skulle få höra fina bitar så som Sitter i samma bil och andra sköna ”sommarlåtar”.
När Fanny medelåldrat sig färdigt drar vi till Villan, för där är det säsongspremiär och bakom skivspelarna hittar du inga mindre än OSS! Kom och säg hej, kom inte och önska Shoreline! Som att vi inte skulle vara dragplåster nog, står fina Makthaverskan på scen, och Dj Dainja håller i trådarna på andra dansgolvet.

Vill du till varje pris undvika oss? I klubbguiden hittar du de här, men också alla andra fester i stan.
Just ja, om du undrar vad Fanny gör här, kan vi informera om att hon ska extraknäcka på Djungeltrumman när Karin har semester i sommar. Var nu snälla!

Puss & Kram
Karin Londré & Fanny Wijk

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!