Djungeltrumman­bloggen

Under de år som Feed The Horse huserat på Jazzhuset har arrangörerna Anna Mohlin, Martin Petersson och David Andelius spelat absurda mängder låtar för absurda mängder peppade göteborgare, men ikväll gör de sin allra sista fest på Erik Dahlbergsgatan 3. Vad passar då bättre än att be dem göra en Spotifylista till Djungeltrumman? Jo, att be dem göra en Spotifylista och det sedan visar sig att de fyllt den med kvart-i-tre-bangers.

kvart i tre
”Det var helt omöjligt att hitta en bra bild på oss alla tre, så jag tog en på bara mig och Martin som tydligt illustrerar hur jag har flippat ut och Martin ser irriterad ut.” Foto: Rebecka Bjurmell.

Det är Anna Mohlin som stått för trions listskapande, och såhär säger hon själv om härligheten:

”Alla som orkar stanna kvar på klubben till stängning vet att den sista kvarten är den bästa. Det är under dessa femton minuter som alla hämningar försvinner totalt – både på dansgolvet och i DJ-båset. I denna playlist har jag samlat några av Feed the horse’s bästa sista-kvarten-låtar (från alla fyra år på Jazzhuset, så vissa grejer är lite svårare att stå för…). Det är en blandning av guilty pleasure, powerballader och annat som en i allmänhet bara vill explodera till. Ca 90% av dessa låtar är typ sånt som jag sätter på när jag är så packad att jag har förlorat omdömet och Martin och David är för packade för att stoppa mig.”

Ha den bästa helgen!
/Djungeltrumman

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!