Djungeltrumman­bloggen

Halloweenrunda!

Att komma ihåg vilken dag Halloween infaller är lite som att minnas åt vilket håll klockan ska ändras vid vintertid, eller som att reda ut vem som är Björn och vem som är Benny. Det skapar helt enkelt förvirring. Därför tycker jag vi släpper det där med dagarna, och fokuserar på några härliga festnätter istället!

halloween
Foto: Fanny Andersson

Fredag
Min Halloweenoutfit har varit färdigplanerad sedan länge, därför kan jag lugnt strosa hemåt medan halva stan krigar om de sista perukstråna på Buttericks. Jag har dessutom fixat speciella skräckdrinkar som får inleda förfesten! När alla är piffade och klara överväger vi en trick-or-treat-runda i Majorna, men Holy Moly lockar med såväl ”freaky prices” i maskeradtävlingen som Frippe & Frida i dj-båset, så vi drar dit istället. När klockan slår klubbdags tar vi sikte på Beyond Retros Beyond the Grave-fest på Yaki Da, om någon kan toppa vår nivå på kreativa utklädnader lär de ju finnas här! Några timmar senare svävar spökskaran vidare mot Klubb Zättigungs Dia de los muertos-partaj på Rio Rio, som en förberedelse inför de riktigt nattsvarta festerna.

Lördag
Vegansk buffé är bland den bästa bakismaten en kan önska sig, därför börjar jag kvällen med en spårvagnsresa österut. Närmare bestämt till Kviberg, där OLIK bjuder på en Halloweenbuffé av sällan skådat slag, på självaste Vegandagen! Sedan blir det mer kollektivtrafik, denna gång i riktning Gothenburg Film Studios där The Knife spelar. Efter spelningen står valet mellan en Myth-omspunnen klubb i närheten, eller några nypor Datamagi på båt innan Halloween är över för den här gången. Eller ja, över och över förresten, jag har redan börjat googla nya utklädnader …

Vill du göra något helt annat? Kolla in Göteborgs bästa klubbguide!

Ha en jätteläskig helg!!
//Maria

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!