Djungeltrumman­bloggen

Här kommer helgens klubbrunda!

Festligheterna avlöser varandra i metropolen Göteborg. Efter förra helgens P3 Guld-hysteri bjuder denna helg på Filmfestivalspremiär, allt för att vi ska få ordentligt med anledning till att dricka mycket öl, gå på röda mattor och dansa fuldans. Som om inte det vore nog är årets fattigaste vecka över för imorgon är det dags för lön! Om man tycker att det är trist med film så finns det såklart annat att göra. Gemensam nämnare för allt: kul!

133485

Fredag
Ikväll är det filmfest för hela slanten! Jag går ut starkt med att dricka glassdrinkar på Dubbel Dubbel Kolibri, där det bjuds på filmbar med tillhörande filmmusik. Sen går jag till Pustervik för den officiella Filmfestivalsinvigningen! Där spelar jättemånga band och jättemånga dj:s, vilket ofta är en bra förutsättning för att ha kul. När jag sett och hört mig mätt på det hela, går jag vidare till Winona för där sitter en Erika och fixar naglar med bling på till alla hon hinner. Klubba och fixa naglarna på samma gång låter som världens bästa multitasking, om ni frågar mig.

Lördag
Kanske är man lite trött på burgare. Blev lite trött bara av att skriva det nu. Men hur tröttsam en utdöende trend än må vara kvarstår faktum att det är JÄTTEGOTT med hamburgare. Håller du med mig tycker jag att du ska bege dig bort till The Barn och beställa ”Prästen” med sötpotatispommes och tryffelmajonäs. Passa på att dricka en drink i den jättesnygga baren också, det ska jag göra i alla fall. När jag är mätt och belåten är det dags för ännu en premiär för min del! Jag har nämligen inte varit på senaste Andra Lång-tillskottet Holy Moly, vilket nästan är skämmigt för en urgöteborgare. Kvällen avslutas med Feed the HorseJazzhuset där jag och min dj-kompis Karin spelar den peppigaste musiken vi vet sista timmen. Ses på dansgolvet!

Tycker du att min helg låter tråkig? Klubbguiden är fullsmockad med helt annat skoj!

Puss från Fanny Wijk!

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!