Djungeltrumman­bloggen

Misströsta inte bara för att det är sista dagarna innan lön och att Andra Lång-dagen är först nästa vecka, det kan bli sköj ändå! Här har du helgnätternas alla fester som bjuder på bästa mingel, pingel och hångel.

140554
Foto: Livia van Leuven

Torsdag
Ska du ut ikväll? Ja! Men härligt! Sugen på ungdomspop i symbios med lättsam indie? Då är det Urban Cone på Pusterviks om gäller för dig. Lyssnar du hellre på soul? Gött! Då ska du bege dig till Lou Lous klubb Soul Corner.  Annars rekommenderar vi typ en klassiker a.k.a. en öl på valfri go uteservering – passa på medan det är sol, kompisar, snart regnar allt bort.

Fredag
Det dåliga vädret kom redan dagen efter, jo tack, men det är okej… du räddar gråa moln-tristessen genom att måla kvällen i alla möjliga funk- och 70-talsfärger på Pustervik där Manganas Garden har releasefest. Eller så trotsar du vädret, sätter på dig en regnjacka och tar nästa vagn mot Veronica Maggio på Liseberg, det är ändå nära 10 000 som har attendat och oavsett väder så lär det bli queen ändå.

Lördag
Leta fram bästa trollstav och sno med dig lillesyrrans Slytherin-halsduk; ikväll är det bara en grej som gäller och det är Quizadillas på Yaki-Da. Tema? Harry Potter! Det kommer bli knökfullt, så kom i tid (om du inte orkar med lördagskaoset så har det satts in ett extranummer på onsdagen, tur va?). Och det bästa är att festen fortsätter sent in på natten och du kan dansa med Legion of Boom och Elina & Evelina mellan våningarna, go kväll asså!

Ha en go helg hörrni! /Moa

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!