Djungeltrumman­bloggen

Hej Ram Di Dam!

 

 
På fredag är intar indiefesten All Our Friends Lagerhuset och på scen står bland annat Ram Di Dam. Vi kände genast ett starkt behov av att fråga dem om lite grejer, så vi facebookade trummisen Mathias Ek. Och vet ni vad… han svarade!
 
Fredag spelar ni på Lagerhuset, hur förbereder vi oss på bäst sätt för spelningen?
–By Haart anordnar förfest på Blue Jeans Company på fredag, dit bör alla gå som vill få lite gratis alkohol i blodet innan Lagerhuset öppnar och ölen börjar kosta pengar.
 
Vad har ni på gång i framtiden?
–Främst och närmst fortsätter slutförandet av våran debutskiva. Går saker som planerat så kommer ny singel i början av nästa år och själva albumet tillsammans med vårens första tecken. Nästa månad däremot ska vi spela på P3 Live, det ser vi fram emot, så håll utkik efter det!
 
Vi kör trummanfavoriten "marry, shag, kill". Du får tre alternativ, en måste du gifta dig med och leva med resten av ditt liv, en måste du ligga med och en måste du döda. 
Dina alternativ är Ram, Di och Dam. Motivera dina val, GO!
–Jag har alltid gillat Dam, skulle aldrig kunna ligga med Ram och vill definitivt aldrig gifta mig med Di! Så jag gifter mig med Dam, ligger med Di och tar livet av Ram. 
 
 
Ram Di Dam är ju så bra att spela TV-spel till att ni fick vara med i FIFA för nåt år sedan. Men vad tycker ni själva att man ska göra till er musik? 
–Jag skiter faktiskt i vad folk gör när de lyssnar på våran musik… Så länge de inte onanerar!
 
 
Vem i bandet är bäst att ha med sig till en öde ö och varför?
–Hugo känns trygg och stark. Han hade nog kunnat ta väl hand om mig och skydda mig från faror.
 
Lyssna in dig på Ram Di Dam nu, så ses vi framför scenen på fredag. Att vi Djungeltrumman Allstars står bakom skivspelarna gör ju inte direkt saken sämre heller…
 
Fler intervjuer
Vill du läsa om sjölejons modersinstinkter, vad som händer när The Kick Inside är omgivna av naturmaterial eller när Lifelike slår världsrekord i kortsvar? Du finner alla våra intervjuer när du klickar här.
1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!