Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Vin är nyttigare än motion. There, I said it. Dessutom har det stått i tidningen. Är inte det argument nog för att avboka det där boxningspasset så vet jag inte vad. Skoja, det är jätteviktigt att röra på sig. Men när du är färdig med det så är det även viktigt att gå på klubb. Den här helgens fredag är dessutom alla about the ladies så du har verkligen ingen anledning att ligga hemma på hallmattan och göra sit-ups. 

132366

Torsdag
Mycket snack och lite hockey, så är det för det mesta när det handlar om jämställdhet i musikbranschen. Klubb Kom In har insett något värdefullt: det är bättre att faktiskt göra någonting. Så under hösten fixar de picknickkonserter med kvinnliga artister. Du vet hur det är på picknick, man tar med sig mat och dryck själv, även om hen som sitter bredvid alltid har något bättre än dina kalla pannkakor. Typ pizzabullar. Får du feeling kan du sedan dra dig vidare till LiveKaraokeKlubben och testa stämbanden.

Fredag
Okej, kavla upp ärmarna, pumpa däcken och packa reservbatterier till cykellampan. Du har en hel del att hinna med i kväll. Dels är det Stöd en syster på Röda Sten, det är Ladyfest-fest på Jazzhuset och det är slutligen Winona är Nefertiti. Hur du lägger upp rutten bestämmer du själv, men ett förslag är att börja i väster och jobba sin in mot staden. Med varierande öppettider hade problemet varit betydligt mindre, men så kul får en ju inte ha det.

Lördag
Om alla på den här redaktionen lägger sina klubbår i en skål och skakar lite, så har vi i slutändan haft klubb i 6 år och 9 månader. Scratch har haft klubb i 11 år, så vi erkänner oss besegrade. I kväll firar de segern på Pustervik. Grattis. För dig som ogillar både födelsedagar och hiphop rekomenderar vi Nightcall på Kontikt. Där är det raka motsatsen: premiär och house.

Detta är bara en varsam guide. Du gör förstås som du vill, men utgå alltid från klubbguiden.

Ta hand om er!
Lisa Stevik

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!