Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

När man står på randen av ett stup kantat av festtillfällen, och botten är årets sista dag med allt vad det innebär, då är det kanske inte så bra att påbörja högtiderna med en utgångshelg? Eller? Joooooo!
runda

Torsdag
Jag har en lång och inte så framgångsrik basketkarriär bakom mig. Den gick i princip ut på att jag var lite längre än alla andra och stod under korgen. Om ett ovanligt kort lag råkar ge sig in i matchen på säsongsavslutningen av Basketklubben, ja då är det inte omöjligt att det blir en comeback för den här basketspelaren.

Fredag
På fredag finns det två vägar att gå. Antingen vilar en ut sig ordentligt inför lördagens blow-out, som vi ska komma till sen, med hjälp av förmodligen chips, dipp och Höstlegender. Vid första anblick den bästa idén, men den erfarne vet att det inte är så dumt med en stödfylla. Inget jätteblodigt, en svängig tur till Winona kanske?

 Lördag
Det är nu det händer! Vi har julfest på Pustervik! En kväll som kommer att hålla dig flytande ända tills ca 18.00 den 25:e december. Det enda du behöver för att överleva julafton. En kväll att tänka tillbaks på när du får ännu en trisslott utan vinst. Ett plus i kanten för 2013 såhär på slutsporten. Förutom utsökta band och excelenta dj:s så har vi en höggravid tomte på övervåningen som, om vi har lite tur, kommer att dela ut julklappar. Ses där!

Jag har varit otroligt selektiv, man kan nästan säga att jag misslyckats med ambitionen att guida. Men ni vet ju vart ni hittar resten av helgens klubbar och barer!

Ta hand om er!
/Lisa

 

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!