Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Åh naj! Filmfestivalens sista helg är här och jag har ägnat kvällarna denna veckan åt innebandy, The Wire och blodpudding, hur gick det till? Dags att ta igen så mycket som möjligt, främst i festivalbaren.

runda

Torsdag
Det finns vissa grejer man vet redan från början att de ska passa riktigt bra ihop: öl och nikotin, glass och jordnötssmör, bubbel och frukostjuice eller mörkblått och beige. Eller mexikansk mat och koreansk mat, precis som den man får på Market! De har precis slått upp portarna, i fredags fick jag en lite teaser. God nog att få mig vilja återvända för the real deal redan ikväll. Sedan kan det kanske bli vinterklubb på Bara Magnus? Vintergatan bjuder in, en tackar!

Fredag
Har du snackat vitt och brett till alla som vill, och inte vill, höra om hur mycket du sett fram emot filmfestivalen, men ännu hunnit se något? Det har i alla fall jag. Så ikväll händer det. Det kommer även att ge mig en bra anledning att hänga på Dubbel Dubbels festivalbar. Jag vet ingenting om Ruben Östlunds musiksmak, men i kväll står han i alla fall bakom skivspelarna. Gå ut sedan? Gäääääsp näe orkar inte, Gå ni vidare till Pustervik, ni andra.

Lördag
Nu ångrar ni er allt, som stod och viftade med en stor stark vi stängning igår! Den här tråkmånsen kan riva av en fyra-fem filmer till bara innan middagen. Så att jag har några filmer att referera till på avslutningsfesten sedan. Den hålls i år på Lindholmen Science Park, på andra sidan vattnet. Om det var något Way out west lärde mig i somras, (inte det där med bubbel och frukosjuic, det är sedan gammalt) så är det hur snabbt det går att ta sig över bron med buss. Eller över vatten med båt. Så räds inte ön, vi ses där!

Självklart är detta inte allt som händer, klubbguiden är matad, rapad och klar.

Ta hand om er!
/Lisa

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!