Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Vissa helger känns mer helg än andra. Jag syftar främst på dem då man precis fått lön och släppt ett nytt nummer av en tidning. Detta ska jag lägga mina pengar på i helgen, förutom dryck och förtäring: tidningar som tar mindre än sju minuter att läsa från pärm till pärm, alldeles för dyr äppelmust och handscrub. Egentligen vill jag förstås ha en livsstilsblogg med ett coolt men ändå skojigt namn och snygg header, men det får bli en runda istället.

runda

Torsdag
I kväll har vi releasekalas för Hela Stan #7! Redan klockan 17 drar det igång på Bara Magnus, detta gör vi för att alla ska hinna bli minst lite fulla, men för den sakens skull inte skylla en sjukskrivning på oss på fredag morgon. Man kan ha kakan kvar. Man kan äta den. Vi har en hel del öl, så det är inte omöjligt att många får feeling. Då går det bra att bara sitta kvar på sin plats, BasIQ-Sounds tar över skivspelarna. De ska förresten ha sommarklubb där så fort det börjar våras, lägg det på minnet! Själv ska jag upp och äta frukost med blåbär för att kunna fota till min nya önskeblogg, så jag går hem och lägger mig. Tar en selfie först bara, recenserar en ögoncreme kanske.

Fredag
För ett par år sedan kom Mega Laser Vol. 1, den har sedan dess legat högst upp i en tidningshög hemma hos mig, och ibland har jag tänkt ”blev det inte fler? Synd.” Men det blir det! Vol. 2 är här! De har releasefest på Urban Artroom (mycket av den varan nu). De ska dessutom ha efterfest på hemlig plats med hemlig gäst! Det där greppet funkar i alla fall på mig, hemligt måste betyda bra. Annars är alltid Trunkfunk på Yaki-Da själva definitionen av ett säkert kort. På ett bra sätt!

Lördag
På lördag ska jag på 30-års fest. Det är den ultimata fylla-jämnt-festen. För tio år sedan var det mer det mer fylla-jämt-fest och alla tog i så de sprack, eller i alla fall somnade innan en han ut. Vid 30 har de istället skaffat sig ett jobb och har råd med en kvalitetsfylla samt är inte begränsad till vilket ställe  man har råd att betala inträde på, eller har gästlista till. Nu har jag visserligen begränsad erfarenhet av resterade jämna födelsedagar, det är i och för sig ganska troligt att 50 är en riktig höjdare, du bryr dig inte ett skit om vad någon tycker och har hunnit spara ihop till en fylla enbart på champagne. Om det blir utgång sedan är förstås upp till födelsedagsbarnet, men om jag får bestämma så styr vi stegen som Soulastatic på Pustervik!

Men alla kan ju inte göra den här rundan, så sy ihop din egen! Allt finns i klubbguiden!

Ta hand om er!
/Lisa

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!