Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Just nu sitter jag i ett sjukt kvavt pressrum och känner mig otroligt ofestlig, men det får inte hindra mig. Det skall klubbas i helgen, och det skall skrivas om det. Här kommer den, RUNDAN!

rundan
Foto: Matilda Söderberg

Torsdag
Jag har kanske nämnt det innan, men den 25:e i varje månad går jag och mina kompisar ut och käkar middag. Vi brukar kalla det 25e-middag, för vi har jättebra fantasi. Ikväll firar vi lön på Canton House och jag tänker äta Peking-anka till det sprutar ur öronen. Därefter rullar vi säkerligen förbi Kino på en, innan det bär av till Galago och Tegs BokmässefestPustervik. Mattias Alkberg spelar, så lär dig den här om du vill hänka.

Fredag
Jag gillar allt som får stans klubbscen att shapea upp, och Bokmässan gör det definitivt. På fredagskvällen står vi inför ett svårt val, kamrater. Filmfestivalen och Gläntas festPustervik med Roush, Mack Beats och Etzia live. Eller Bangs Yaki-Da-motsvarighet med Joy M’batha och Ikhana. Hinner jag båda? Antagligen inte? Eller ska jag dra till Nefertiti och kolla på Rawda istället? Åh, så många svåra beslut i mitt I-landsliv.

Lördag
Jag har aldrig sett ett Game of Thrones-avsnitt och tänker därför inte gå på Quizadillas Game of Thrones-quiz, men du kan göra det. Hoppas du vinner, jag hejar på dig! Jag tänker att jag spenderar min kväll på Nöjesguidens Bokmässefest, eftersom den är på Scandic Rubinen som har värsta takbaren. Min mobil säger att det inte ska regna på lördag, så jag väljer att tro på den. Och ignorera det faktum att den visar den där gulliga lilla vindsymbolen, som inte alls känns takterrasskompatibel. Oh, well!

Vill du göra annat? I klubbguiden hittar du alla stans fester!

Ses!
/Karin

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!