Djungeltrumman­bloggen

Helgens Klubbrunda!

När en precis har lämnat nästa nummer av Hela Stan till tryck vill en ha allt. Säng. Öl. Vin. Bio. Glass. Klubb. Fest. Soppa. Spelning. Och en strand. En del skulle kanske säga att helgen är för kort för att gapa efter allt. Men jag tänker inte missa ett endaste stycke.
klubbrundanokt2
Foto: Matilda Söderberg

Torsdag
Kvällen börjar lugnt med bio, och filmen VOID som visas på Arab Film Festival Göteborg. Alla vet att efter film kommer fest, och ett tidningssläpp måste enda firas lite, och det måste även en Nudie-butik som fyller sex år göras. Så ölen tas därför bäst i butiken på Vallgatan där jag har hört att det kommer finnas glass. Eventuellt hinner en också till Grandpa och äter lite soppa.

Fredag
Tre ord: LÖN. Kvällen börjar på Aperitivo (Bar Centro) med ett sånt där mousserande rött naturvin. Och när en ändå är inne på naturvinsbanan är det lika bra att gå till Folk och äta middag efter det. Passande nog är det sedan tre steg till Instant på Pustervik där Hurula spelar.

Lördag
Den här stan kan erbjuda typ allt utom strand. Jag föreslår att ni gör som Djungeltrummans redaktion och kidnappar någons hus vid havet för en fest och spelkväll. Det ser visserligen mörkt ut att hitta en varm strand men det blir lättare att låtsas. Känner du att det är säkrast att hålla sig i gbg såhär års så är RioRio och Glam eventuellt det närmsta som går att komma en eventuell playa i den här stan.

Känner du av oklar anledning att du inte alls vill tillbringa din helg såhär, ta en titt i Göteborgs bästa klubbguide!

Ha en väldans fin helg!
Puss från Hanna

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!