Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Ikväll kommer min bror och svägerska på besök från Örebro, och jag är typ lika glad som tjejen på bilden. Därför tänker jag bjuda på en helg fylld med kultur och roligheter, och visa upp stan från sin allra festligaste sida. Häng med vetja!

klubbrundav47
Foto: Hilda Holmdahl

Fredag
Den digitala världen i all ära, ibland vill en bara ha en rejäl papperstidning att bläddra i (som den här till exempel!). Därför blir kvällens första stopp PAPER:s releasefestKastello, där nya numret firas med öl, mat och koola deejays! Sedan fortsätter vi ner till Folk för ett glas naturvin, en dryck som vi till skillnad från GP lärt oss att älska vid det här laget. Kvällens höjdpunkt finns på bekvämt avstånd (en kan väl planera?): Silvana Imam på Pustervik! Och inget Göteborgsbesök är väl helt komplett utan en sväng till Yaki? Ikväll är huset knökfullt med bra dj:s, tur för oss!

Lördag
Lördagen börjar med sightseeing. Titta, vi har ett högt torn, som i Örebro! Och ett slott, nästan som i Örebro! Och så en kanin, lite som Örebro-kaninen! Turistandet tar dock på krafterna och därför känns det extra skönt att sätta sig ner och se andra jobba, när historiska roller-derby-derbyt mellan GBGRD och Dock City Rollers drar igång ute i Angered Arena. Eftersom jag aldrig missar ett tillfälle att se Henric de la Cour börjar vi kvällen på Sticky Fingers där Progress Productions ställer denna stjärna, och sju band till, på scen. Och att vi drar vidare Vecinos höstpremiärBara Magnus känns väldigt sannolikt.

Inget som skulle få dig att lämna Närkeslätten? I Klubbguiden hittar du hur många fester som helst att välja mellan!

Ha den grymmaste helgen!
//Maria

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!