Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

På grund av en supertrevlig sashimi-middag (och ca tusen liter vin) igår är min festpepp inte riktigt på topp. För tillfället alltså. Men framåt kvällen planerar jag att vara pigg igen, det händer nämligen så mycket roligt i helgen!

_DSC7708
Foto: Anders Olofsson

Torsdag
Fredag redan på torsdag är en grym uppfinning. Tack arbetarrörelsen för det! För att orka upp till morgondagens demonstrationståg försöker jag ta det lite lugnt ikväll (varannan Hof!) men Yaki-Das valborgsfirande, med både AnnaMelina och Jonas Lundqvist på scen, är för bra för att missa. Efterfest i en viss lägenhet? Inte omöjligt.

Fredag
Arbetare kan fest, det är sen gammalt. Därför bär det av mot Vänsterpartiets galej på Musikens hus ikväll, där bland annat mina favoriter Nadice & Maria står för musiken. När jag tröttnat på publikens skrålversioner av Internationalen drar jag vidare mot Folk, där Höga Nord bjuder på futureboogie och finbesök från New York.

Lördag
Aftonen inleds på Bio Roy, som fixat något så fint som Buffy sing along. Ja, hon ”the Vampire Slayer” du vet! Sen blir det hem en snabbis för att byta om. Maskerad är lite som ostron – antingen älskar du eller hatar du. Som ni kanske gissat hör jag till första teamet, så att Tip the Velvet kör ”Welcome to Venice”Götahof känns ganska fantastiskt. Strikt dresscode sa du? I’m up for it!

Inget som lockar? Kolla in vår välfyllda klubbguide, där finns allt som är värt att veta i festväg.

Trevlig helg kompisar!
//Maria

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!