Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Efter en regnfylld vecka är det hög tid att leka sommar, sol och semester. På med glitter, sandaler och semesterkläderna, för nu kör vi! 


Foto: Hilda Holmdahl

Torsdag
Jag börjar helgen lite lätt med Sommarmelad på Kafé Marmelad. Sol, gratis underhållning och en underbar känsla står på schemat. Från scenen levereras först klurig pop med Annelie J och därefter reagge i bästa göteborgsklass med Bellaroush. När jag har gungat klar är det dags att dra vidare för lite skönt bakgårdshängM2 Backyard. Med fantastiska Sia Talebi och Nadja Seyer bakom skivspelarna, kan torsdagskvällen bara bli en succé!

Fredag
Ny dag, nya sommaräventyr! Varför inte börja med en drink på Scandic Rubinens fantastiska takterass? Dra på en extra tröja, leta fram de ljusaste solglasögonen, sörpla fruktiga drinkar och njuuut. Sommar är inte grader på en termometer, det är ett sinnestillstånd. När klockan blir dags för dans är det bara att ta guldhissen ner och virvla bort till Nefertiti. För vad är bättre en sommarkväll än en sommarklubb? Och ikväll kör Nöjesguiden sin grymma klubb Ljusa nätterNefertiti. Och gissa vad, det väntar grym musik med dansgaranti tills soluppgången.

Lördag
För den som inte får nog av denna härliga sommarhelg, finns lördagen kvar i sommarens tecken. Varför inte börja med rawfood? På lördag är det nämligen råkostens dag och det om något ska firas med selleri och tomat. Allra helst i Bloody Mary-form. Ni kommer att hitta mig på Familjen, där Bloody Marys kan avnjutas i tre olika varianter. Mums! När jag har surplat mig mätt är det dags att dra vidare till Port Du Soleil. För vad är egentligen somrigare än att dansa tills fötterna blöder av skavsår? Om du inte känner detsamma, rekommenderar jag Jazzhusets nypermiär av klubben Dumdisco.

Inget som passar? Spana in resten av vår grymma klubbguide här!

Vi ses i sommarvimlet!
/ xx Johanna 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!