Djungeltrumman­bloggen

Ibland när jag inte vet vad jag ska skriva klubbrunds-ingress om, surfar (bra ord) jag in på Aftonbladet för att leta journalistiskt guld. Nästan alltid hittar man nåt skoj. Den här gången tyckte jag att det här var roligt:
knaskvoten
Han fyller alltså knaskvoten JUST NU. As we speak, håller Dr Alban på och fyller denna oh, så viktiga kvot. Sen kan man ju fundera på hur knasig en tandläkare egentligen kan vara, men jag skulle vilja påstå att det är en annan historia. Strunt samma, för JUST NU: drar jag igång den här klubbrundan istället.

Torsdag
För några år sedan jobbade jag som halvdan servitris på Gothia Towers. För det mesta höll jag till på Incontro, men ibland fick jag flytta upp till 18:de våningen. Där var det skaldjursbuffé större delen av året, förutom när det var julbord. Folk blir ganska jobbiga när det företag de jobbar för, och antagligen hatar, bjuder på sprit. Det dricks friskt, skulle man väl kunna säga. Nu älskar jag i och för sig Djungeltrumman, men det betyder inte att jag inte tänker gå all in när vi ska käka köttbullar till det sprutar ur öronen i kväll. Vi ska till Valand på julbord. Det kommer bli otroligt roligt. Och lite skrockigt.

Fredag
Ibland när jag vill få folk att tycka synd om mig, säger jag att jag måste jobba natt ibland. Tänk såhär: jag är på släktträff och känner mig bakis och trött. Istället för att säga att jag blev himla full kvällen innan, säger jag att jag var tvungen att jag jobbat halva natten. Det stämmer visserligen, men det jag inte berättar är att jag spelat skivor. Och druckit ganska så mycket medan jag gjorde det. Och att det därför inte är synd om mig alls, eftersom det är jättekul att få välja musiken på klubben. I kväll hittar ni mig på Pustervik, där Tiger Lou och Holmes spelar live, och jag ”jobbar natt” stenhårt.

Lördag
Ibland måste man lura sig själv att man är kulturell, för att känna sig som en lite intressantare människa. Det är precis vad jag ska göra på lördag. Jag ska på Vem är rädd för Virginia Woolf?Stadsteatern. Efter det funderar jag på att dra ner den intellektuella nivån något, och se nya Hunger Games-filmen på bio, som otaliga tonåringar gjort innan mig. Om den första aktiviteten höjer min mentala ålder till 73, sänks den då till 13. Kvällens sista besök görs på Palazzot, där GS2H uppstår för en kväll, och vips är jag tillbaka i 25-årsåldern.

Du vill göra annat? Kolla klubbguiden, den är proppfull med fest.

Vi ses!
/Karin Londré

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!