Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan

Visste ni att CNN har utnämnt vår västkust till den 7:e vackraste platsen, i VÄRLDEN? Det är ju helt sjukt egentligen. Och där, mitt i det vackra, ska vi som köpt biljett till Knarrholmen tydligen få spendera en hel helg. Jösses, alltså. Jag kanske kommer bli kär. Men för er som är kvar i stan, här är helgens klubbrunda! Göteborg är ju också vackert, eh…
95424
Bild från förra årest Knarrholmen. Foto: Kristin Wallgren

Torsdag
Vi är rätt snälla, vi på Djungeltrumman. För vet ni? Vi har, tillsammans med våra vänner från Nordic Vibrations, styrt upp världens bästa Knarrholmen-förfest i kväll på House of win-win! Tidiga gäster får dessutom gratis TT-bärs och på scen står grymma Tigerbukten och Human Lynx, och bakom skivspelarna hittar vi JayStarSeven. Det börjar klockan 19.00. Kom för fan! Men hörrni, glöm inte att osa innan klockan 15.00 idag, annars är ni körda. När bärsen är uppdrucken går ni förslagsvis vidare till Jazzhuset och klubben Kokomo. Där får alla som varit med oss på win-win halva entrén i rabatt. Ses då!

Fredag
Det är fredag och det är Knarrholmen-dags! Hela redaktionen drar i kväll ut till skärgården för två dagar med bärs, bad och musik. Vilken jävla helg vi ska ha! Men för er som är kvar i stan: Clandestino tar över Yaki-Da, och bjuder in till en konsertkväll. Det brukar oftast vara trevlig och musiken är alltid spännande och kvalitativ, så gå dit! Eller om du hellre vill dansa till house på bord och sånt, ska du inte missa öppningen av Air By PushStureplansgruppens Göteborgsmekka Push. Låter det inte alls som din grej kanske du hellre vill dricka bärs till bluseigt 70-talsrock? Kolla releasefesten med Vidunder då. (Här kan ni förresten läsa en intervju jag  gjorde med dem.)

Lördag
Förslagsvis börjar du din lördag med dumplings på Dubbel Dubbel Kolibri. Dels för att det är jävligt gott, men också för att skribenten och dj:n Elin Grelsson Almestad står och spelar skivor hela kvällen. När du är mätt i magen borde hoppa på vagnen och ta dig bort mot Röda Sten. Den renodlade houseklubben House By The Sea har säsongsavslutning, och det kan nog bli hur gött som helst.

Hittade du inget för dig? Som vanligt är klubbguiden sprängfylld med helgens alla fester!
Puss / Anna Wester

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!