Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan!

I helgen är det den internationella isbjörnsdagen. Jag tänker fira det och den extremt efterlängtade lönen med att absolut inte dricka drinken isbjörn men eventuellt ha is i allt jag dricker. Jamen typ tänker jag le helg såhär: en blandning av is, vis och kärlek.

cake5

Torsdag
Intar en gravöl till Castlewood på Frippe & Fridas café som går i just graven, skyndar sen snabbt som en mellanstor katt till Faktumgalan där bra saker händer, och bland annat Steget och Ida redig spelar. Det är ju dagar som dessa, med helt nya pengs på kortet som känslan av odödlighet kan infinna sig, och en vill skrika 90-talsrepliker som ”show me the money”. Men jag hejdar mig. Skarp som jag är, vet jag att konsekvenstänk är A och O en nästan lönetorsdag som denna.

Fredag
Börjar denna kväll på Musikens hus med visfestival, och lyssnar på Nadice & Maria med flera. Hinner dock ej stanna så länge för är också en del pepp på pop och politik med Hello Saferide på Storan. Avslutar sen kvällen med Trunkfunk och Midland på Yaki som ju passande nog bara ligger nåt kvarter bort.

Lördag
Den som spar den har, tänkte jag när indiekören skulle sjunga på både fredagen och lördagen, och när soul, rnb och kärlek är temat är en ju väldigt glad för det. Avslutar kvällen mycket piano med dryck med is på Folk.

Tyckte du att det här inte lät så värst kul? Då finns resten av helgens grejer i Klubbguiden!

Ha det fint! Puss och kram /Hanna

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!