Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan!

Den här helgen vill jag varna extra för SD:are ute i natten. De kan slå er med järnrör eller kalla er för hora och blattelover, eller så kan de dra en lögnare om att ni är tjuvar och försöka sätta dit er. Håll ett extra öga öppet, helt enkelt. Speciellt för de med höga positioner. 
Nog om det. I veckan har jag upplevt musikalisk magi när jag såg The xx. Jösses, jag kan dö nu. Men först ska jag bara ut och svira i helgens klubbrunda! 


Tillägnar den här klubbrundan Jesper och Jens. För att gnistrar om dem. 

Fredag
I helgen tänkte jag fira 1. Att jag är en blattelover och 2. Att min vän Josefina fyller år. 
Det första gör jag genom att svänga förbi Nefertiti i kväll, där Irina Darling och Maksim Milenkovic har styrt upp en fest, just för att det är så jävla gött att vi inte bara är biologiska svenskar i det här landet. På scen står grymma Discoteka Yugostyle (som ni förresten kan läsa en intervju med i dagens GPDjungeltrummans uppslag). Varken bandet, festen, eller intervjun får, såklart, ingen missa. 
Det andra jag ska fira, det vill säga Josefina, gjorde jag i och för sig i går, genom en massa bubbel på ChampagnebarenKyrkogatan. Fan, vilket härligt ställe! Trångt och varmt. 
I alla fall, åter till min fredag. Efter en stund på Nefertiti går jag vidare till Yaki-Da där Trunkfunk håller låda. Bakom spelarna står Michelle Owen, även henne har vi intervjuat till GP den här veckan. Avsluta gör jag på Rio Rio. Det borde du också gör pga i kväll är sista fredgen NÅGONSIN den gamla legendariska Götebrgsbåten får ha öppet till 05. 
 
Lördag  
Juste, jag ska ju fira en till grej i helgen kom jag på nu! Urban Artroom fyller 1 år och bjuder därför in till födelsedagskalas i lokalen. ”Konst, dryck, ljud och glädje” har utlovats. Cirka allt det som känns viktigt på ett gallerihäng! Dessutom är det vernissage för Thomas C. Chung
För den som hellre vill kolla på konst vid Skanstorget, så har även vännerna på FRCTN Store bjudit in till vernissage! Kristina Blom ställer ut, och du är välkommen. 
Efter det går jag vidare till Pustervik där Modern Lovers har slängt upp Ben Ayers och Richie Deeney bakom spelarna. 
 
Inte något för dig? Kolla vår guide då. Där finns hela jävla Göteborg! 
 
Anna Wester 
Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!