Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan!

Nu tar alla påsk och går hem och käkar ägg. Älskar denna oklara högtid! Tänker fira den med att klä ut mig, käka ägg (obvi) och hemvändarjakt (typ som äggjakt fast man letar hemvändare.)
hemvänd
Torsdag
Jag är cirka så glad att det är långhelg att jag funderar på att klä ut mig till påskkärring. Dock ska jag på emoji-tårt-kalas idag så valet står just nu mellan hen med sax i håret (kanske riskabelt?) eller en ängel. Vi får se. Efter tårtor och emojis tar jag mina saxar och vingar och drar till Wish you were queer på Rio Rio, det är visserligen typ Titanic-tema men med lite fantasi – OBS SPOILER – blir jag en död ängel-Jack på ett isflak.

Fredag
Ska på en familje-påskmiddag och anses vuxen nu så har fått i uppdrag att laga en västerbottenostpaj denna dag. Så himla nervös. Men förhoppningsvis ska det gå bra.
Är förmodligen lite trött pga dansat till fem igår så drar efter middagen till Folk för en okej lugn kväll på med Höga Nord.

Lördag
Planerar att käka sjukt mycket ägg under lördagen, så framåt kvällen kommer jag vara helt sockerchockad och pepp på allt. Påsken är som sagt en så konstig högtid, men det som är samma  är att många åker bort och många kommer hem. Eftersom jag bara är kvar och hemma beger jag mig till Hagabion för att se om någon hemvändare hittat dit. Därefter tar jag även en liten avstickare till Publik med samma uppdrag. Kanske gömmer sig någon hemkommen också på Yaki-da? Och på en festdröm på ön?

Ha en himla bra påsk! Puss! /Hanna

Ps. Tyckte du mina förslag på hur fira påskhelgen var not so much din grej? Lägg ägg! Förlåt för ordvits, skoja ba. Kolla in Klubbguiden för fler fester istället!

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!