Djungeltrumman­bloggen

Middag – nya klubben?

Den här veckan har vi haft en diskussion på redaktionen som handlade om att restaurangbesök är på väg att konkurrera ut krogen. Spaningen handlade framför allt inte om oss själva, snarare att gängen som ses för att äta middag tillsammans tycks bli allt yngre. 

För egen del har det redan hänt, jag föredrar alltid en lång middag med mycket vin framför ett kladdigt dansgolv. I telefonen har jag en anteckning som är ungefär en mil lång vid det här laget. Listan över restauranger jag borde gå till, men som jag ännu inte hunnit till, eller ställen jag varit på och gillat som jag är rädd att glömma bort.

Känner du samma? Då hoppas jag att du inte har missat att Felicia Gauffin Jattas utmärkta klubbguide har fått en matkategori? Den är det vår matredaktör Sara Berndtsson som knåpat ihop och om du vill ha tips på vilka restauranger du borde besöka i helgen ska du absolut kolla in den.

Vill du göra bägge delarna? Ja, då är det fortfarande klubbguiden som gäller. Och har du ingen egen fantasi tycker jag att du ska ta rygg på Maria Kopp, som guidar till till helgens guldkorn.

Hälsningar,
Mathilda Svensson
Vik. printredaktör Djungeltrumman

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!