Djungeltrumman­bloggen

Tim Burton är tillbaka med ännu en fantastisk film, denna gång baserad på en sann historia som skakade om hela konstvärlden. Djungeltrumman håller inte fingrarna borta – tävla och vinn biobiljetter till Big Eyes. Vinnarna får självklart ta med sin bästa vän till denna Golden Globevinnare. Premiär 6 mars. Hipp hipp hurra!

DF-01426-R

Den nyskilda Margaret (Amy Adams) anländer till San Fransisco med sin lilla dotter för att starta ett nytt liv där. Hon träffar snart den karismatiske konstnären Walter Keane (Christoph Waltz) som drömmer om att bli en berömd konstnär. De gifter sig kort därpå, men Walters framgångar låter vänta på sig. Detta tills den fenomenala succén med ’’Big Eyes’’- målningarna, de berömda canvastavlorna av framförallt barn med överdimensionerade ögon, blir en sensation världen över. Makarna Keanes skapar på kort tid ett imperium av storögd konst. Avslöjandet om att dessa populära porträtt inte alls målats av Walter, utan av Margaret, slår ned som en bomb inom konstvärlden.

Baserad på den otroliga, sanna historien om Margaret och Walter Keane, två artister som delade en hemlighet så exceptionell att den saboterade deras äktenskap samtidigt som den förändrade hela världens synsätt på konst. I huvudrollerna ser vi Amy Adams som Margaret Keane och Christophe Waltz som Walter Keane.

[gravityform id=”29″ name=”Vinn två biljetter till Big Eyes!”]

5 personer har vinner två biobiljetter var till Big Eyes som har biopremiär 6e mars. Gäller valfri föreställning så länge filmen spelar.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!