Djungeltrumman­bloggen

Veckans fem bästa!

Denna vecka kommer jag till större delen befinna mig på mitt absolut inte alls kultur- eller mediarelaterade extraarbete och kommer absolut inte alls kunna närvara vid någon av veckans många bravader. Ni andra kan ju ta del av allt det här roliga som kommer ske denna vecka, här har ni veckans fem bästa!tumblr_n54dcyeDF71tv4k5po1_400

Bästa inför julen-upplevelse
Auktionsverket Kulturarena på Tredje Lång är vår nya älskling med ungefär tusen saker som händer. Lagom till första advent så anordnas här À la London Juldesignmarknad i dagarna två, alltså 29-30 november, och inte vilken tomte- och lovikavantmarknad som helst utan en helt annan sådan. Ja, ni hör ju bara på ordet designmarknad. Hit hade jag gått i ett aktivt försökt att göra julklappsångesten något mindre svidande. Om jag inte var upptagen med annat förstås.
Läs mer

Bästa insamling
Rent spontant känns insamlingar ganska tråkiga och reaktionen brukar ofta vara att direkt gå till nästa högt ärade Djungeltrumman-tips men denna gång ber jag dig: hold your horses och läs vidare– Göteborgs Stadsmuseum håller nämligen på med spännande grejer.  Lagom till på lördag vill dem att du letar i gömda förråd, tar dig upp på vinden och öppnar aldrig innan öppnade lådor hemma hos farmor. ÅH spännande, jag lovar! Tips: undvik eventuell utskriven selfie med Shoreline-stenen samt kopia av Håkan på Ullevi-boken. Jag tror det kommer finnas tillräckligt.
Läs mer

Bästa konsert
Jag skulle utan tvekan titulera mig själv som en riktigt  bra event stalker på Facebook. Det är på så sätt jag låtsas att jag blivit inbjuden till invigningar och annat dylikt. Så alltså på grund av lång erfarenhet inom event stalking, så kan en direkt säga att när det finns noll information i beskrivningen så är det riktigt bra, vilket också är fallet gällande Goat + Les Big Byrd + Josefin Öhrn & Liberations spelning på GBG Film Studios. Jag tror att det är en PR-grej, att det ska kännas lite spännande och det funkar ju.
Läs mer

Bästa scen
… är faktiskt inte en teater den här veckan, utan stand-up. Magnus Betnér och Soran Ismail fortsätter sitt segertåg runt, runt och sen runt Sverige igen och var skulle de annars köra i Göteborg, om inte på Draken? Men du, skynda på med biljettköpet, lappen på luckan är inte långt borta!
Läs mer.

Bästa dagssysselsättning
Helgen levererar vidare och bland vinglas, musikupplevelser och andra kvällsnöjen landar en tre dagars eftermiddagsfestival. #HDKinvites presenterar Parallel Worlds och det är här du på bästa sätt botar huvudvärken samt stillar ditt begär att carpa lite mer diem.
Läs mer

Ha en bra vecka nu hörrni! Inför första advent på söndag ska jag ska lyssna på Il Divos julskiva, råder er att göra detsamma för att komma i rätt stämning.

Moa Händén

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!