Djungeltrumman­bloggen

Vi ska ha fest!

Vi vet, runt lunchtid tisdag börjar den där obehagliga känslan krypa sig på: vad ska jag egentligen göra på lördag? Händer det något roligt? Lugn, det är dags för Djungeltrummans årliga julfest!julfest

Förutom att ställa fantastiska personer på scen, vill vi även hylla de klubbar som gjort 2013 till ett värdigt klubbår, och placerar några av våra favoriter bakom skivspelarna. Tack för att ni fyllt vår klubbguide vecka ut och vecka in i år! Och framför allt tack till alla som outtröttligt befolkar dansgolven på nätterna, så att det blir någon fest överhuvudtaget. För att ge någonting tillbaks till er har vi en höggravid tomte på övervåningen, som kanske till och med har lite presenter med sig i säcken. Inte i magen. Dessutom kan du föreviga dig själv i fotobåset, och innan dess se till att dina naglar är piffade till perfektion av Erica Cras.

Vi har fixat en del fester genom åren, som ni vet. Vi rotade lite i arkiven för att plocka fram några gamla godingar, men det visade sig att under Djungeltrummans barndomsår fanns förmodligen inte photoshop och alla såg för jävliga ut för att de hade på sig typ jeans instoppade i strumporna och solglasögon inomhus. Inklusive oss själva. Att rota i Djungeltrummans festfotoarkiv är förresten ett hett tips! Det är en guldgruva, ett ovärderlig dokumentation av festande i Göteborg. Såhär har det i alla fall sett ut vid tidigare festtillfällen:
fest7

fest3

fest12

fest14

fest1

fest13

fest9

fest10

fest2

fest15
och:
fest6

Vi ses på lördag kompisar!

 

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!