Djungeltrumman­bloggen

Djungeltrummans läsare förtjänar en bättre boendesituation. Därför drar vi nu igång tävlingen #viförtjänarbättre, där du kan vinna boende och biljetter till Way Out West. Lyft bostadsfrågan till våra politiker, och tävla samtidigt om finfina priser – på boende.djungeltrumman.se!

DTBO-hand-logo liggande

Du är viktig för att få våra politiker att lyssna. Ju fler vi är som manifesterar att #viförtjänarbättre bostadssituation, desto mer måste de lyssna. Boendekrisen drabbar många av oss, och det är dags att politikerna får se det! När du deltar i manifestationen tävlar du samtidigt om boende, spa, biljetter, festivalkit och skor till Way Out West. Fint va?

Djungeltrumman arrangerar tävlingen i samarbete med flerhem.nu, Hyresgästföreningen, Way Out West, Hotel Eggers, Arken Art Garden Spa, Novotel och Karltex.se. Utan dem hade de vi aldrig kunnat lösa boendekrisen på det här sättet. Vi tackar. Vinnarna kommer nog också att tacka för de generösa priserna.

Hur tävlar man då? Det är enkelt:

1. Ta en bild och motivera kort varför du, din vän eller landets unga förtjänar en bättre boendesituation.

2. Tagga #viförtjänarbättre på din offentliga Instagram (eller ladda upp på boende.djungeltrumman.se). Obs! Din Instagramprofil måste alltså vara offentlig.

Vinnarna utses av en jury den 25 juni. Bedömningen baseras på bidragets förmåga att med text, bild, humor eller allvar lyckas förmedla en känsla och budskap om att du, din kompis eller landets unga förtjänar ett bättre boende.

Lycka till!

Lars Teglund

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!