Dadgostar Empire

Föga förvånande kommer följande inlägg tillägnas den till punkt och pricka homogena gruppen killar.

Suck! Inte igen.

Men inte alla…?

Svaret på den eventuella, fullständigt oförklarliga kritiken är JOOOO

Nu igen!

Samtliga!

Det är semistekaren i kaffebaren på Yaki. Det är dj:n på ravet. Det är alla på Tinder. Det är alla från gymnasiet. Det är blattar. Det är svennar. Det är dina local snälla feministkillar. Det är osnälla feministkillar. Och röset.

Därav svaret på den eventuella kritiken.

Man hade ju kunnat snacka om nåt kul istället. Kanske lista Carola Lemnes absolut sjukaste uttalanden (fredsgsmystips!) eller maratonkolla The L Word (blev tipsad av min polare Hanna som inflikade en cringe-varning i kategorin ”bara typ 2004 rent allmänt”. Vattentät pitch).

Men såpass kul får man ju aldrig ha här i världen.

Istället måste man bemöta såna här snubbfenomen:

asså, tänkte bara kolla… har du testat dig 🙂

borde man testa sig lr..?

är du clean

för jag testade mig precis asså

så om du kanske vet att du inte har gjort d.. 😉

Uttalanden som präglas av det klassiskt vinnande konceptet neurotisk och narcissistisk. Cool and fun. Vilka svar kan då ges på det här?

Jag har testat mig

Jag har inte testat mig

Jag är en galen babian som knullat med alla. Vadå då ;–)

Jag föredrar personligen alt 3 men om man nu inte vill vara så kinkig. Hur iq-betonad är den här situationen? Du har hittat en random brud på krogen. Du tycker följande: jag tror mer på att alla tjejer talar sanning än att gå och testa mig.

Eftersom alla tjejer är så ärliga.

Eftersom brudar ju är skyldiga att berätta när de senast gått till ungdomsmottagningen nu när jag inte pallar testa mig själv.

En helt galen och bisarr idé hade ju varit att använda kondom. Särskilt om man vet med sig att man är narci-neurotisk. (Tips på hur du tar reda på att du lider av nämnda åkomma: du bangar kondom för att det inte är ”lika skönt” och sen tycker du att tjejen bör berätta för dig om sitt sexliv).

En del snubbar spänner blicken i en allvarsamt och säger såna här dumheter: ”du är clean eller?” *indikerar att dom själva helt uppenbart ”cleana”*

Tror man på allvar att inte ALLA föregående snubbar sagt EXAKT samma sak? Testar dom sig själva efter varje gång dom legat med nån? Antagligen inte – men dom har ändå tagit ansvar eftersom dom frågat så himla snällt och det är ju klart att tjejer alltid säger som det är. Det är klart att det inte möjligen är fett känsligt och jobbigt och jag känner mig som en enorm hora när du frågar mig i förbifarten om jag har klamme.

Så, för ovanlighetens skull, summa summarum av dagens rant: fuck alla killar.

Samt: använd kondom!

Kondomer skyddar mot allt. Till skillnad från dumma frågor ”;)”

Nä, men helt seriöst. Finns på apoteket.

Kram!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}