Dadgostar Empire

Körigostar Empire

Nu är vi igång, hörni. Har hittills a) ofrivilligt guidat Henke runt Göteborg (rundan han tvingades till när jag var oanträffbar), b) alkoholhetsat Frida och c) störtat över halva stan i stickad tröja med julmotiv. Efter att ha sovit cirka en solid timme slog jag på telefonen och möttes av ”nu är jag här! Vart ses vi?” kl 09.30.

Klockan var 11.30.

Det var då Charlotte Kalla-stöten kom. Varför stickad tröja med julmotiv I AUGUSTI? Med jeansjacka ÖVER? Varför shota Fernet på Röda Sten ca kl 04 som preview till en tre dagar lång Henkellbuffé?

Det var ungefär de tre tankarna jag kunde hålla i huvudet efter att ha svettats ut halva min kroppsvikt när jag tågade in på Egg & Milk och upplyste Henke om att han nog inte vill ha en kram just nu. Joooo, så han artigt, böjde sig fram och ba: ”eller… okej då.”

Jag är en ypperlig host och medborgare.

Igår: kanske ska ta det lugnt ikväll? Lite. Halsar rosé på Boulebar. Felicia skulle ”ta det lugnt”. Det var svindlande och exotiskt. Funderade på det medan Frida och jag satt på vagnen till Röda Sten för att se Team Rockit.

Team Rockit var såhär: 30% fattar ingenting. Det är mycket… ljud, liksom. Jag tänkte på det där med att gå på spelning. Hur ska man bete sig? Jag trallade/headbangade light. Det är väl sånt man gör? Två personer verkade jävligt moshpitsugna. Dom skrek längst fram. Ni fattar ingenting, tänkte jag. Ni fattar inte det jag fattar. Pressade mig mot högtalarna som ett inbitet fan och översittarrövhål.

Är det normalt att känna sig som ett rövhål i musiksammanhang?

Egentligen kan jag ju ingenting! Egentligen har jag fulast kläder! Egentligen ska jag tjöta med folk och undrar vad fan jag har att komma med!

Ahhhhhh läskigt.

Närå. Lite. Mest av allt känns det som att folk kan apmycket om musik. Säger såna här saker: ska vi gå på Radio Dept. Ska vi gå på Migos. Har du hört den här låten med Frank Ocean.

Vem är Frank Ocean!!!!! Aldrig hört!

Jag taggar följande: nån rolig kändis 😀 fan vad jag älskar kändisar i civila sammanhang. Och Loso på Bananpiren. Loso är kvalité, det är därför jag älskar Loso. Jag älskar kvalité.

Nu ska jag kolla på när folk röker cigg.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}