Dadgostar Empire

Media är såhär: när det ska pratas om musik, sport, film, böcker, politik, ekonomi, teknik, trafik, reklam, kärlek, livet, döden, religion, fjärtar och stjärtar eller cirka alla andra ämnen så bjuds vi tittare på män. Mansexperter och mansrådgivare. Vi vill höra vad dom tycker. Om musik och politik och allt det där. All good.

Så en gång om året är det kvinnodagen. Kvinnor bjuds in till tv-soffan. Man bjuder kanske in en författare eller sångerska eller politiker och alla frågor är såhär: hur är det att vara kvinna i mansbranschen? Berätta om allt hat. Berätta om alla hot.

Sen visar man kanske en printscreen på nåt meddelande av en man som skrivit ÖHHH SKA KNULLA DIG eller nåt dylikt Einsteinbetonat.

Eventuellt säger nån när det är 25 sekunder kvar: just det, du har ju en biljards år erfarenhet av annat. Ska du inte berätta om det? Eller äh, skit samma. Det viktigaste var att du kom och berättade om hur det känns att Röv Rövsson, 57, från Skövde skickade ett runkigt sms för några veckor sen.

Efter kvinnogästen fortsätter normaliteterna.

Två män från den helt okommenterade organisationen Motormännen snackar motorer.

Klassiker!

Vilket galet och skojfriskt inslag det hade varit om nån snubbe kommit och snackat om hur segt det är att olika tanter skickar snuskiga meddelanden, följt av två kvinnor från Motorkvinnorna som mäter östrogen i 6 minuter.

Eller om man hade tagit in en enda kvinna och enbart ställt frågor om hennes expertområde så att vi kunde få slippa män och allt som har med män att göra ett ögonblick.

Men varför göra en sån sjuk grej när man istället kan ta in en Peter Jihde som faktiskt tycker att kvinnor är himla fina utan smink?

Gulle-Peter!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}