Dadgostar Empire

Affärsidéer

Jajamen, hörni. Då kickar vi igång ännu en krispig höstvecka av radikal klimatmisshandel, sexuella ofredanden, osäkra anställningar, skev arbetsmarknad, kompromisslöst kvinnohat, Alexander Bard, bilden på Martin Timell i scarf, statistik på vad samhället hade kunnat göra med de miljarder som göms i skatteparadis av de allra rikaste, fysiska och emotionella kollapser till följd av självhatet som frodas av ett samhälle som bygger på att vi alltid är och gör för lite, krig, svält och inte minst internationella mans -och toalettdagen på söndag.

In every lesson there is a blessing.

Framförallt ännu en vecka i väntan på att Ramlösa ska trycka etiketter vi kan relatera till istället för pinsamheter som ”Kär” och ”Lycklig” (?). Exempel på sådant som ligger lite mer i lagom linje med känslan just nu:

Rädd
Deprimerad
Rädd Och Deprimerad (min polare Sara myntade mycket skickligt denna simpla men allomfattande beskrivning)
Utbränd
Destruktiva Relationer
Gränslös Ångest
Ständig Besvikelse (också bra)
Evigt Mörker
Misär (mångfasetterad och minimalistisk)
Ensam
Verkligen Helt Ensam
Systemkollaps
Psykisk Ohälsa since [valfritt år]

eventuellt Likgiltig. Eventuellt. Den ligger nästan närmare Kär och Lycklig än föregående förslag.

Varsågod, Ramlösa! Skickar en faktura inom kort.

Vi hörs snart igen, vänner. Tills dess:

”– Herregud. Jag är snickare. Jag har inte mördat någon. Jag har inte gjort någonting som är fullkomligt vidrigt, alltså knivstuckit någon, eller gjort något annat. Jag är anklagad för något som hände för tio år sedan. Så här viktig kan jag inte vara.”

Bara tänk på den här meningen. Herregud. Jag är snickare.

jag
är
snickare

Je suis snickare. Det var länge sen. Det var inte mord. Det är väl inte så himlans viktigt att jag stack handen i någons bikinitrosa? Jag är ju FÖR FAN SNICKARE!

😀

Jo, OCH även, best tips alive om man befinner sig i crime county är att gå till Makeriet (Möllevångsgatan 37) och kolla på Nanna Johanssons mycket vackra konst. Svinbra och roligt. Nanna <3

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}