Dadgostar Empire

Baby internet is so cool

Appropå Catfish – det här med internetrelationer. Alltså… jag kan inte tala för alla. En handfull av mina polare började snacka med någon på en app eller på nåt nätbaserat sätt och blev på så sätt kära och levde loppan. Visst. MEN, jag kan tala för mig själv.

Min karriär har varit såhär:

I slutet på juni 2014 träffade jag en snubbe i Melbourne (har berättat lite grann om detta innan). Ascool kille som skejtade och höll på med grafitti och tyckte om lilla mig?!? Wow! Eller ja, han tyckte väl om mitt fejkade intresse för grafitti och skejtboarding. Jag var typ 19. Jag hade aldrig haft kille. Det här var mäktigt! Typ två veckor senare skulle jag åka hem till Swe. Superledsamt tills vi insåg att det här jättehäftiga ju finns:

Sweet bro! Då kunde vi leva lajf. Vi snackade i ungefär ett år. Fram och tillbaka. Skype och Instagram och you name it. Nån gång i typ maj ringde vi varandra och lipade i telefon och ba

BABY I LOVE YOU!!!!!!!!!!

Obs: vi loveade inte varandra.

Såna här grejer hade vi sagt varandra i drygt 365 dagar: what have you done today? What did you have for breakfast? Skateboarding is cool! Graff is cool! Partying is real!

Eventuellt skickat lite matchande klipp, typ jag googlar cool new hiphop songs och postar på hans FB-vägg.

I juni åkte jag till Kanada för att träffa honom. Han var där och säsongade över vintern samt bestämt sig för att stanna på våren. Jag hade låtsats att jag kanske skulle komma och åka skidor med honom. Jag har inte åkt skidor sen typ… 2002. Vi hängde i kanske tio dagar. Alla tusentals meddelanden vi hade utbytt på Messenger var bortblåsta. SÅKLART. Vi var främlingar på 99% sätt. Vad hade vi att prata om som inte var what have you done today? Försiktigt försökte jag prata politik och han fattade ingenting, patriarkat, vad är det? Aldrig hört talas om. Kvinnor mer utsatta än män? Kvinnor… svårare att få jobb?

Asså inga fördomar. Men han var en 20-årig skejtare! Han gjorde sitt bästa. Finns säkert huuuur många 20-åriga skejtande genier som helst men……….MEN………….

han var en

20

årig

skejtare

från

Melbourne

vars

största intresse

var

typ

weed

och

våfflor

INGA FÖRDOMAR!!!!!!!!!!!!!! Toppenkille! Men ni fattar vart jag vill komma med det här. Jag åkte hem och ba vafan hände? Efter typ två månader gjorde han en förhållandestatus med en annan tjej utan att ha sagt ett ord. Jag ba DUDE? *försöker ändå anamma vår fejkade jargong och söka hans bekräftelse även efter allt det andra*

Han ba baby <3 sorry i didnt say anything <3 hope youre well <3 xoxo

🙂

Ni förstår vart jag vill komma med det här. Okej, det där var ett extraordinärt scenario och vi var inte supergamla. Men tro mig – detta har hänt fler gånger. Man chattar och chattar och messar och snackar i telefon tills fingrarna blöder, ses med förväntningar ingen människa någonsin kan nå upp till och sen går man därifrån som en ballong utan luft och undrar hur mycket livstid man lagt på alla de där meddelanden som försvunnit ut i cyberspace till en människa som ju inte finns på riktigt. Det är ett namn på en skärm.

Men återigen: alla håller inte med mig. Vissa har haft stor nytta av chatten. Men tips från livscoachen (eftersom det uppenbarligen går så sinnessjukt jävla bra för mig i livet): FÖRSÖK undvika alltför mycket nätkontakt med folk ni typ inte känner. Det är i princip waste och de som får betala för det är alla era relationer som finns på riktigt! I kött och blod!

Ribbing hade hållit med mig <3 RIP

Kramis alla

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}