Dadgostar Empire

basic slutsatser

Had a blast igår ändå. För ovanlighetens skull! Skoja. Mitt liv är svinbra just nu. Faktiskt. Ångesten ligger på stabila 60-70%. Jag är fortfarande sjukligt besatt av sociala medier. Jag överanalyserar fortfarande minsta lilla detalj av min omgivning så till den milda grad att jag hunnit bli proffs, alltså virat in en piss i havet i så många lager på så kort tid att jag tänker att nu, den här gånger sprängs nog hjärnan i bitar.

Skoja IGEN. Alla mina analyser är såklart helt rimliga och befogade.

Häromdagen tillexempel blev jag ägd av en smiley. Snackade lite med en kille på Tinder som svarade såhär när jag frågade om vi skulle ta en öl:

kan inte jag är på fest 🙂

Och jag fattar. Att vara på fest i sig är verkligen ”:)”. Det är ”:D!”. Älskar fest! JU. Bästa som finns. Men ölen med mig då?!? Jag har ju asmycket roliga spaningar han missar nu? Pga fest förvisso men liksom… tycker det förtjänar en ledsen smiley? Om man nu är intresserad av en öl nån annan gång. Eller varför hänger man annars på Tinder? Okej att man själv bangat folk hundra gånger innan på den där jävla appen av olika anledningar men inget av det har betydelse, ens egna handlingar finns inte riktigt, den egna existensen är försumbar och påverkar ingen men alla andra, alla andra måste MAKE SENSE och vara rationella och stabila. Fattar dom väl?

Exempel på rolig spaning han missar pga ”fest:)” : är folk helt helt helt sjuka i huvudet som rest in peacear Hugh Hefner? hahahahahaha asså…………………KOM IGEN

Eller: Anna Book i Fördomspodden. Ganska gammalt men… ajajaj. Det var plågsamt. De liksom långa, maniska skrattanfallen efter skämt som ”jag gillar när det är stort” som skar sig så fruktansvärt mycket mot Emil Perssons tystnad. Psykosviben från Anna Book generellt?! Kanonämne.

Och så vidare.

Exempel på svar som inte hade varit dissiga:

kan inte jag är på fest 🙁

kan inte jag är på fest!!

Eller? Jooooo så är det. Nu ska jag måla naglarna!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}