Dadgostar Empire

Det händer roliga grejer nu. Anders Ygeman kommer till Way out west. Jag vet inte hur det ska hanteras riktigt. Ygeman är som bekant vår prominenta inrikesminister som tidigare i år tog sig till Malmö för att säga till folk att inte köpa så mycket knark eftersom det göder kriminaliteten. Det var den folkvalda makthavarens bästa insats mot kriminalitet: en uppmaning. Var inte så knarkiga, hörni. Det är dåligt.

Jo tack.

Det ligger lite i linje med den liberala ståndpunkten att det är allas fel förutom makthavare och kapitalister. Det är inte klassamhället det är fel på, det är folk som är så jävla sugna på koks och svarttaxi om helgerna som förstör och ”göder” kriminaliteten, tycker Ygeman. Så trevligt och socialdemokratiskt av honom, ändå. Jag vet inte vad som hade varit roligast att hitta på. Ta med alla i Sverige som festknarkar, alla som bor i förorter, alla som åker svarttaxi, alla som klipper sig för 50 spänn, alla som inte ”sköter sig” enligt marknadsliberala regler och ställa mittemot, säg, Carola Lemne (Svenskt näringslivs ordförande med en månadslön på typ en miljard som förespråkar ett 1800talssamhälle där rika människor ska ha tjänstefolk och annat smakligt) och fråga Ygeman:

Vem tycker du göder kriminaliteten av dessa grupper? Vem tycker du pissar mest på alla andra och på samhället i stort?

VIVA SOSSARNA!

En annan rolig grej är den omtalade Donkenreklamen nu. ”Bli mer stresstålig, lär dig stressa mindre inför framtiden.”

Donken tycker alltså att bästa sättet att stressa mindre inför sin framtid är att ställa sig i kassan kanske nattetid på en storgata och dela ut hot wings till olika fyllesnubbar vars slentrianmässiga raggförsök en måste besvara med ett härligt leende, för att sedan torka rester från väggarna. Alltsammans för kanske hundra kronor i timmen och OB på typ femton spänn.

Har ni tips på hur man stressar mindre inför framtiden?

Skicka era förslag till alltannatänattslavaförminimilö[email protected]ånaaspinigaskjortor.nu

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}