Dadgostar Empire

Hela Sveriges hjärta

Vi måste prata om Johan Staël von Holstein. Ni kan ana redan nu vad mitt case kommer vara. Detta måste, måste vara en låtsasperson. Ett experiment av redaktionen på Metro.

Och då menar jag inte bara utifrån det helt bisarra namnet.

Några exempel på texter han skrivit:

Stureplan är hela Sveriges hjärta

Ökade inkomstklyftor är bara ett problem för den avundsjuke och late
”Idag finns oändliga möjligheter för individen som går om intet när man lutar sig tillbaka och tror på att staten, välfärden och transfereringssystemen skall ta ansvaret.”

Det handlar inte om att vara född med pengar utan att vilja och kämpa

OBS! 100% sanning! Inget var överdrivna radikalsatiriska titlar!

Mest tänker jag att Metroredaktionen inte orkat jobba så hårt med den här scammannen. Han har nämligen aldrig några sakliga argument (kanske för att det inte finns några). Han refererar bara gång på gång till att allt blir eller är ”fantastiskt och mer underbart” eller att saker och ting är ”härligt”. I senaste texten likställde han att han släpper taget om sin 18-årige son, med att staten borde ”släppa taget” om sina medborgare.

Han inleder med: frihet! Frihet kommer stegvis och är det finaste och viktigaste i livet.

”Att släppa taget, ansvaret och att ge friheten gör ont, inte bara för föräldern utan även för staten. Olika föräldrar, liksom politiken, har olika svårt att släppa taget och att lita på sina barn/medborgarna. Socialism och socialdemokrati vill helst behålla makten och bestämmanderätten över individen för alltid, precis som vissa föräldrar vill säga nej till allt kul och bestämma allt.”

hahahahahahahahahaah

hahahahahahahahahahahahahahaha

Plus den här sinnessjuka bilden:

Tänker man att handen ska vara staten som släpper taget? Kanske lite Celine Dion i bakgrunden? Känns sjukt Livets Ord-betonat.

”Precis som vissa föräldrar vill säga nej till allt kul”. Exakt så är staten! Säger nej till ALLT kul. Alla riskkapitalister ba snäääälla, kan vi inte få suga ut liiite mer ur befolkningen? Kan vi inte få en miljard till bara så vi har råd med ännu ett jetplan vi kan flyga våra husdjur i? Bara en miljard, sjyrra?

Och staten ba: men ni har ju redan fått i princip allt…

Och kapitalisterna ba: men STAAAAATEN, du fattar INGENTIIIING!!!!! Du ska alltid säga nej till ALLT kul!!! *mungiporna ner* *smäller i dörren* *spelar Nirvana på högsta volym*

Sen kanske kapitalisterna, typ Johan, ligger i sängen och drömmer om hur det där extrajetplanet hade känts mot sin hud. Typiskt fantastiskt och underbart. Kurt Cobain är den enda som känner mig! tänker han. Han känner verkligen min lidelse! Dum-staten! Alla andra kapitalister får ju ALLT kul.

Vi kan kanske ringa någon från Bildtis favorithäng Sudan och hälsa från von Stureplan att a) det handlar inte om att vara född med pengar, det handlar om VILJA och b) frihet är det finaste och viktigaste i livet och c) era oändliga möjligheter går om intet när ni lutar er tillbaka.

Eller någon av de cirka 850 miljoner människor som lever i extrem fattigdom. Eller någon annan, vem som helst egentligen, utöver de typ 10 personer som kan instämma i Stureplansteorin?

Såhär dum KAN INGEN VARA!!!!!!!!!!! Det är orimligt!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}