Dadgostar Empire

Du missade korvgrytan, Cecilie!

Jag vet inte om ni hört talas om Cecilie Tenfjord-Toftby. Om nej, you are in for a treat. Toftis är en riksdagsledamot som anmält Historieätarna till Granskningsnämnden. Anmälan var såhär: HUR kan ni snacka skit om rut-avdraget och HUR kan ni välja KOMMUNISTEN Rebecka Bohlin (tidigare chefredaktör för Arbetaren) att kommentera nämnda jättesnälla och gulliga avdrag!!!!!


Kränkt och förvirrad! OBS gammal bild

”Att välja en källa med ett så tydligt politiskt förtecken ger en ensidig negativ bild av en skattereform som skapat nya jobb, gjort svarta jobb vita och gett människor som står långt från arbetsmarknaden en väg in. Detta skapar även en bild av att SVT är vänstervridet”, skriver hon i sin anmälan.

Detta tyckte jag verkar himla tråkigt för Toftis. Ingen ska behöva känna sig kränkt i juletider! Och vem vet hur lång tid det kommer ta för Granskningsnämnden att se över alltsammans? Så jag tänker att vi sätter ihop några tips och råd som kanske kan hjälpa henne komma på bättre tankar.

TIPS 1: REINFELDT ÄR BORGARE

Jag vet inte om Toftis inte såg hela inslaget, drabbats av allomfattande stroke eller totalt missuppfattat hela det politiska systemet men vår älsklingsfarbror med det öppna hjärtat Fredde R deltog i ganska stora delar av det uppmärksammade inslaget. Det bjussades på tänkvärdheter! Korvgryta! Hjärtlig stämning! Borgerligt och familjärt!


Det är han till höger, Toftis! Han är på din sida!!

TIPS 2: UNDERRÄTTA SVT OM OBJEKTIV INFORMATION

”De svenska hushållen fick 2013 närmare 50 miljarder kronor av staten i form av ROT-, RUT- och ränteavdrag. Hushåll med hög ekonomisk standard fick betydligt större del av dessa pengar än hushåll med låg ekonomisk standard.” (SCB)

SCB är väl kanon? Som exempel bara, alltså, på nåt de kan använda i kontrast till Bohlins vänsterpropaganda.

TIPS 3: KONSUMERA ANNAT PÅ SVT


Året med Kungafamiljen, 28 dec, 20.00

För att ha nåt att göra i väntan på Granskningsnämnden, alltså.

Puss & lycka till, Toftis!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}