Dadgostar Empire

Hörni, det är dags för filmrecension! Håhå jaja. Skoja. Jag ska dra en balanserad rant bara, om filmen Call me by your name. Kolossalt hyllad. Pris för allt. Fantastisk film! Otrolig! HURRA! Jag instämmer. Men… MEN

Filmen är såhär:

Det finns en familj. Alla är APrika och APakademiska. Asså jättemycket pengar och jättemycket kunskap. Alla växlar mellan italienska och franska och tyska, diskuterar svåra och gamla böcker och historia. Typ boken faller sönder för att den är så himla gammal. I familjen finns följande:

Pappan – fantastisk människa
Mamman – fantastisk människa
Husbiträdet – fantastisk människa
Sonen – fantastisk människa och kanske top 3 snyggaste människorna ever made


En otroligt snygg kille

Alla i familjen är också bästisar. Typ du är inte ens så bra bästis med dina kompisbästisar – SÅ NÄRA ÄR DOM. Familjen bor i typ den sjukaste idyllen någonsin. Man hade kunnat titta på en stillbild i 132 minuter och den hade fått samma kritik som filmen – SÅ FINT ÄR DET. WOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!! Mindblowing.

Följande händer: det kommer en man som är – håll i er –

en fantastisk människa
som också är akademiker

och ser ut såhär:


En otrooooligt snygg kille

Wowowow. Vilken fest. Mycket olika uppkavlade plagg och sandaler i helt osannolikt vackra omgivningar. De här männen glider runt med sina delikat skurna ansikten och sina extremt vältränade kroppar bland andra människor (en tjej som är kopia på Lorde?!) med liknande attribut. Sen uppstår sex -och hångelsituationer på en äng, i det här delikata italienska palatset de bor i osv. Sen går de och cyklar och badar samt säger olika svinsmarta saker till varandra på akamediska/franska/italienska/tyska/engelska.

SEN!!! (spoiler alert!) åker sistnämnda guru hem, varpå pojken (som skulle vara 17 år) blir asledsen. Pappan (fantastisk människa) sätter sig ner med pojken och typ säger att han vet om vad som pågår och det är helt lugnt, det är tillochmed FANTASTISKT! Wowowoow

hahahahahhaha

det är inte typ såhär: farsan kanske ringer till den här 30-åriga mannen och ba dude min son är 17 BAST?????

asså MISSFÖRSTÅ MIG RÄTT, allt måste inte vara deppigt för att vara ”ett mästerverk” och ”en klassiker” och ”en film att förälska sig i”. Verkligen inte. MEN

MEN

vad handlade filmen om????? sexuellt uppvaknande? vem hade ett sexuellt uppvaknande under såååååååååååååå perfekta omständigheter MED DEN FARSAN?!? Sammanvävt med att man var kanske planetens mest pålästa 17-åring?

Samt! Detta är verkligen bara en smaksak. Förstås. Men jag hade blivit ytterst förvånad om någon, under ett hångel, hade viskat:

Alice, kan du inte kalla mig för ditt namn?

ELLER? Är jag konservativ 🙁 men det hade varit oklart…

Övrig rollista:

Tjejen (Lorde) – fantastisk människa
Folk på stan – fantastiska människor

”Alla ser helt fantastiska ut, som nutida hipsters, fast gyllenbruna och bara naturligt coola. I den här intellektuella och sensuella miljön stimuleras både hjärna och hjärta.” – Metro

Ja, vad ska man säga? Det är la bara att pallra sig till gymmet samt skaffa sig ett intellekt samt sensualitet så att man äntligen, äntligen kan få känna sig som en nutida hipster fast gyllenbrun och naturligt cool.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}