Dadgostar Empire

Ett antal tips

Igår var vi på uppläsning på Inkonst. Kändes befriande med ett större utrymme. Förra gången var lokalen liten och ytterst kvav samt upplyst med något mycket inskärande. Varenda por blev en komet i pannan. Sådana här saker hände: man gick på golvet. Någon skrek förskräckt: GÅ INTE PÅ KONSTVERKET! Och man förstod inte vad som var konstverket. Jag skriver inte detta för att med mening förringa künsten. Det är bara en helt naken throwback. Jag har dessutom för mig att handtaget eller låset till toan var lite löst. Jag litar inte på lokaler med dåliga lås på toan och gömda konstverk man eventuellt komma förstöra.

Följande hände på Inkonst: fick först helt seriöst kanske tre komplimanger om mitt hår. Jag har slagit rekord i antal duschningar utan hårtvätt. Sammanträffande? I think not. Jag vet förvisso att fett hår är typ grundkällan till all modern trend. Men ändå! När jag gick upp för att läsa fick man en fortune cookie (heter det så?) som man skulle läsa. Personen innan mig hade läst på tyska eller holländska eller vad det var eftersom det stod på lappen. Jag gjorde samma. Rebecka sa sedan: du vet väl att det står på engelska om man vänder på lappen. Jag: joooo. Nån annan: jag trodde du läste på utländska i solidaritet med den förra.

Rekommenderar således solidaritetskortet till alla som vill dölja sin låga iq på uppläsningar.

Köpte en liten delikat skål med blandade nötter som jag i princip inhalerade efter tre glas vin medan vi tiggde autograf av Elis Burrau. I min bok skrev han:

Till Alice. Fortsätt ”vara rebell”.

Blev både glad och fundersam. Ett bra tillstånd ändå.

Sen gick vi hem.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}