Dadgostar Empire

Fattar ingenting

Alla nyheter känns så himla surrealistiska nuförtiden. För några dagar sedan rapporterades nyheten om botoxinjicerade kameler. Det är tydligen en grej. Följande rubriker:

Botox stoppar kameler från skönhetstävling

Kameler diskades från skönhetstävling – använde botox

Botoxskandal på kamelfestival

Korrigerade kameler diskas i skönhetstävling

I skolan lärde vi oss att det finns en grej (ytterligare en grej som finns) att bara copypastea något man hittar till ett annat dokument och så är det ens eget verk. Konst är fantastiskt. Man skulle kunna copypastea någon av de här artiklarna och ställa ut? ”Botoxskandal på kamelfestival.” Eller starta ett coverband som heter Korrigerade Kameler. Jag vet inte varför det måste vara cover, det känns som det mest logiska.

DN: ”Men årets festival drabbades av flera pucklar på vägen.”

Lista på samtidssurealismen:

  1. Innehållet i nyheterna
  2. De helt skandalöst vidriga ordvitsarna (i direkt följd säkert)

Känner mig kränkt å kamelernas vägnar. Jag försöker inte göra mig lustig över själva nyheten, det är det enda jag menar, allt är så jävla FUCKED!!! Och Lean och Lasermannen. Hundratusentals metaperspektiv. Konst är asjobbigt.

Jag blir för övrigt typ lite, lite stressad av att vara så alert och obakis en lördag. Så mycket tid. Oceaner av tid. Så många timmar av alert -och frihet. Jag kan inte relatera till den tillståndskombinationen. Jag blir stressad över att det kommer ta slut och när ska det ta slut! Haha fyfan. Hela mitt liv är präglat av IDIOTI.

KRAAAAAAAAAAM

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}