Dadgostar Empire

Förmögen och stimulerad

Har i en veckas tid överlagt med Sara: är det inne med 70-tal? Är det manchesterbrallan i beige man ska ge sig på jakt efter? Är det ute med stilar på tema Klassappropriering eller Sport (gärna kombinerat)?

Svar: absolut inte. Möllan var sig likt. Ungdomar badade i slampiga outfitversioner av Fricky och Joel Madden (tänk att bröderna Madden landade Nicole Richie och CAMERON DIAZ?!? WTF) på Humana precis som senast. Ingen tänkte på 70-talet. Vi kunde andas ut.

Hade senare ett djupt samtal på Restaurang Möllan angående att dricka en shot i början av festen istället för 02.45 på klubben efter 19 öl på förfesten. Alla tyckte att det lät som en otrolig idé. Otrolig! Så gott! Och så smart! Billigare och smarrigare! Jag följde genast upp den revolutionära idén med att hala fram vikariepoolslönen och köpa fem (5) riktigt undermåliga fyror Fernet kl 02.45 på klubben efter bland annat en pizza bestående till 75% av ost. Min karriär som IBS-profil fortsätter i rasande fart framåt och uppåt. ”Kingen”

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}