Dadgostar Empire

Comviq-Alice

Jaha, hörni. Då var vi här igen – med en fredag på tröskeln och besinningslös, trippelt besinningslös ångest. Skojfriska tider, helt enkelt. Jag önskar att jag hade en bättre förklaring till min oproduktivitet än att jag suttit hemma och fisit i soffan till Tro, hopp och kärlek när jag inte haft långa, aggressiva utläggningar om Knausgård för alla som velat (blivit tvungna) att lyssna. Jag har inte ens lyckats följa Paradise Hotel som en normal och anständig människa. Vad ska det bli av mig, egentligen? Beror det på den här postårstiden, solen som fortfarande vågar sig fram fastän det är hög tid för lite fräsch is och gottigt mörker vid 15.30? Beror det på de überkopiösa mängder gluten jag importerat till mitt självförvållade IBS-imperium?

Mitt självförtroende står fortfarande på ett rungande NOLL. Hade chattat med en brud lite från och till på Tinder sen innan sommaren, hon var taggad på att ses. Guld och gröna skogar. Jag nämnde lite skämtsamt i förbifarten att heads up, jag har snaggat mig. Finns bild på Instagram om du vill se? Folk ba men nej, klart hon måste svara, man går på EN dejt i alla fall, så douchig är ingen.

Hon slutade svara DIRR.

Kanske hade hon, väldigt tajmat, träffat nån speciell? Kanske har hon bara inte sett det på typ en vecka? Kanske blev hon kidnappad av aliens i exakt samma sekund, bortförd och kommer aldrig tillbaka?

KANSKE

Äh. Men vadå. Ragg känns ändå så jävla ute. Finns annat man kan göra…

*huge cliffhanger*

*to be continued*

*känner en enorm tomhet*

Det som suger är också att det är svårt att hålla på att tjöta om det här i all evighet. Vad ska folk säga? Nej, gumman, jag lovar, det är JÄTTEFINT. Väx upp, liksom. Eller väx NER. Gör som barn. Återkommande läxa, som vi alla vet, att vi ska vara mer som barn. Barnen bara rycker på axlarna när nån klippt en knasig frippa med morsans sax, jaja liksom, vem bryr sig? Ska vi inte bygga en tunnel i sanden istället och sedan ägna typ tre timmar åt att hämta vatten i pölarna, hälla i och se hur det torkar in?

DET är livskvalité.

BUHUUUUUUUUUUUUUU. Nä, nu får jag fan rycka upp mig. Ska ändå äta tacos ikväll?!??? Bara en sån sak. Och tänka på att om jag sparar ut min mustasch kan jag snart se ut som farbrorn i Comviq-reklamen…

Skoja. Okej. Jag SKA sluta.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}