Dadgostar Empire

Hemkunskap med vänner

Snart flyttar jag till Göteborg. Götlabörg. Snart kommer jag ta ettan från Järntorget som en dåre, på väg till Vasa, se vagnen göra den jätteläskiga svängen och åka mil efter mil till den jätteläskiga hållplatsen Stenpiren. Ettan eller trean, jag minns aldrig, det är därför det alltid blir så. Det var bättre förr, ALLT VAR BÄTTRE FÖRR! Häromdagen var det någon som klagade på att jag alltid tycker så. ”Snark”, skrev hen i chatten. ”Säg nåt du gillar istället?”

Jag skrev: ”vad menar du? Jag hatar ju allt.”

Detta var en halv sanning. Älskar ju såklart !!!ALLA KOMPISARNA!!! Att hänga med polare är som en evig, betald semester. Exempel: min roomie Elvira.

Följande saker har hon lärt mig:

att byta dammsugarpåse
att rensa avloppet
att moppa… eller vad det är. Nåt redskap (här var även Matilda med. Hon satt vid köksbordet och gav väldigt pedagogiska instruktioner. ”Du tar ut pinnen ur skåpet. Du tar fram medel” osv)
att man alltid kan möblera om på balkongen till något lämpligare/coolare arrangemang
skillnaden mellan margarin och smör
att koka ris

HADE lärt mig massor om växter också om jag hade lyssnat lite mer :DDD samt kanske eventuellt vattnat dom nån gång.

PLUS MASSA MER!!!!!!!! Instämmer i prick noll procent av whatever is going on with Gustaf Norén men relaterar lite grann till när han gång på gång undviker Emil Perssons påståenden i Fördomspodden och säger:

”asså du måste träffa mina kompisar…”

Och nu ska vi SKILJAAAZZZZ. Skoja. Jag kommer vara två timmar bort med tåg. Jag kommer troligen vara någonstans på pilgrimsfärden tillbaka till Järntorget från ”Stenpiren”.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}